Sutiene de alaptare

Perioada postnatala vine cu schimbari in ceea ce priveste silueta, tocmai de aceea e important sa ai grija de tine si sa alegi cele mai confortabile piese de lenjerie intima. In aceasta categorie intra si sutienele de alaptare care au rolul de a facilita alaptarea, asigurand accesul rapid si discret la sani. Mai mult decat atat, daca vei purta sutiene de alaptare te vei bucura de sustinere potrivita pentru bustul tau in urma maririi naturale a acestuia. 

Modelele de sutiene de alaptare sunt fabricate din materiale moi, elastice si de inalta calitate si sunt prevazute cu spatiu pentru dischete de alaptare. Acestea permit miscarea sanului pe masura ce laptele se acumuleaza inainte de urmatoarea alaptare, fara a-l strange sau a-l comprima. Astfel, daca esti o mamica tanara si ai nevoie de un plus de confort si sustinere, aceste sutiene de alaptare isi vor dovedi utilitatea. 

Este indicat sa achizitionezi cel putin 3 modele de sutiene de alaptare pentru inceput, astfel incat sa te asiguri ca ai intotdeauna o lenjerie intima pe care sa o porti pe sub hainele lejere. Tine cont ca sutienele de alaptare trebuie spalate mai des pana in momentul reglarii lactatiei. De indata ce le vei proba, te vei simti o mamica frumoasa si fericita cu ajutorul unor sutiene de alaptare create special pentru nevoile tale! 
Nu avem nici un produs adaugat in aceasta categorie