Termeni si conditii

Site-ul just4girls.ro, denumit in continuare “just4girls.ro”, este detinut si administrat de societatea ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 38240450, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16121/2017, cu capital social in valoare de 200 de Lei si cu sediul in Aleea Cauzasi, nr 47, Sector 3, Bucuresti, Romania. Tel.:  0722.574.058.

Navigarea pe site-ul just4girls.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

just4girls.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

 

In caz de divergenta sau neintelegeri intre just4girls.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul ,Comenzii.

Definitii si Termeni

Utilizator  – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe just4girls.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale..

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 38240450, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.  J40/16121/2017

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

 

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe just4girls.ro, va primi comunicari comerciale din partea just4girls.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

 

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale.just4girls.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, just4girls.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe just4girls.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

 

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a just4girls.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre just4girls.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

 

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL.

 

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

 

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre just4girls.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

 

just4girls.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe just4girls.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 

 

Atentie: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre just4girls.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

Returnarea produselor

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL cade in sarcina Clientului.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Produsele bodystocking/catsuit, chilotii si dresurile nu se pot returna sau schimba.

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Pentru returnarea produselor va rugam sa ne notificati prin email la adresa office@just4girls.ro.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu