Filtreaza produsele

Brand
Culoare
Marime

Camasi de noapte satin

Vrei ca partenerul sa te admire doar din priviri? Poarta camasi de noapte din satin si vei fi o aparitie eleganta si rafinata in dormitor. El te va venera de-a dreptul daca vei imbraca aceste camasi de noapte din satin menite sa iti sporeasca puterea de seductie. Le poti purta direct pe piele sau pe deasupra lenjeriei intime. 

A venit momentul sa il lasi sa descopere latura senzualitatii tale si sa pui accent pe farmec si seductie in dormitor. Nu uita ca in fanteziile unui barbat se regaseste intotdeauna si o femeie care poarta o camasa de noapte din satin, prin urmare asigura-te ca ai arma seductiei cat mai aproape de tine! Il poti cuceri foarte usor daca stii sa iti pui atuurile in valoare si sa i te infatisezi pasionala si misterioasa. 

Fin si delicat la atingere, satinul iti va mangaia pielea si te va face sa te simti mai ceva ca o zeita a noptii! Disponibile in mai multe culori, aceste camasi de noapte din satin reprezinta accesoriul perfect pentru o noapte in doi atunci cand nu mai stii ce sa porti. Nu doar ca iti vor sublinia feminitatea, dar iti vor oferi mai mult confort in timpul noptii. Poarta camasi de noapte din satin si indrazneste sa revendici imaginea de femeie fatala care ti se cuvine si la care aspiri de mult!