Cateva recomandari inainte sa incerci sexul in trei

Cateva recomandari inainte sa incerci sexul in trei

Daca mereu te-ai intrebat cum ar fi un menage a trois, dar numai cu gandul ai mers atat de departe, nu-i nicio problema, poate suna intimidant. Ti-ar placea sa fii persoana din afara cuplului sau sa gasesti o a treia persoana impreuna cu partenerul tau? Ar trebui sa incerci sexul in trei cu prieteni sau necunoscuti? Ar putea fi jenant? Hai sa intram in cateva amanunte legate de acest subiect si sa dezvaluim cateva cunostinte pe care le-au acumulat prietenele noastre care au trecut prin aceasta experienta fantastica. 

 

Este mai putin jenant decat ai crede 

Daca esti de parere ca sexul clasic, in doi, este presarat cu momente usor jenante de tacere, probabil ca nu vei avea ganduri optimiste cu privire la sexul in trei. Cu toate acestea, temerile tale vor disparea imediat ce-ti vei da seama ca jumatate din distractie este sa privesti. Nu trebuie sa petreci fiecare clipa participand activ la actiune. Este perfect normal sa te lasi purtata de val si sa privesti un timp, pana cand te simti suficient de confortabil ca sa intri in scena. 

 

Nu va va strica prietenia decat daca asta vreti 

Daca participi la un menage a trois impreuna cu prietenii tai, nu-ti face griji ca aceasta experienta sexuala va face ca lucrurile sa devina jenante de-acum inainte. Doar fiindca ati facut-o o data nu inseamna ca va trebui sa o faceti din nou. Doar asigura-te ca vorbiti inainte si dupa sex si ca ati stabilit deja ce asteptari aveti in legatura cu aventura din dormitor.  

 

Nu este rusinos 

Nu te teme ca o sa te judece lumea si in niciun caz nu te judeca tu! Partidele de sex in trei sunt interesante si palpitante, dar nu inseamna ca esti “usuratica” daca iti satisfaci aceasta curiozitate. 

 

Discutiile de dupa sunt chiar amuzante 

Ai stat vreodata in pat dupa ce te-ai “combinat” cu un tip gandindu-te cat de bine ar fi mers discutia “de perna” daca ar fi fost prezenta si prietena ta cea mai buna? Ghici ce: acum poate sa participe si ea! 

 

Comunicarea este importanta 

In multe momente de-a lungul noptii este bine sa comunici in legatura cu ce-ti place sau ce n-ai vrea sa faci. Este foarte important ca nicio persoana sa nu simta constrangere sau sa depaseasca granitele fizice sau psihologice pe care le are. Astfel, va veti simti bine impreuna pe toata durata sexului si va veti aminti cu placere de noaptea in cauza. 

 

Nu te ingrijora ca vei fi ignorata 

“Daca ii va placea sa faca sex mai mult cu ea decat cu mine?” Sigur, pot exista momente in care el ii va acorda atentie numai uneia dintre partenere, insa nu te nelinisti: ce barbat intreg la minte nu ar profita de sexul cu doua femei in acelasi timp?! Relaxeaza-te, balanta se va echilibra. 

 

Probabil ca vor fi si momente amuzante 

Tehnicile ciudate legate de sexul in trei vor crea, foarte probabil, momente haioase pe parcursul partidei. Nu te intimida, nu toate partidele de sex trebuie sa fie scene rupte din Fifty Shades!

 

Este OK sa nu te simti confortabil facand anumite lucuri 

Nimeni nu accepta sa faca un menage a trois cu presupunerea ca orice este permis (si daca acesta este cazul, gaseste alti parteneri). Poti face orice nu iti depaseste limita de confort, iar daca trebuie sa tragi linie la anilingus in timp ce altcineva iti suge degetele, este de inteles. 

 

S-ar putea sa fie chiar mai bine daca imparti un barbat cu o buna prietena 

Te poti bucura de aceasta experienta sexuala impreuna cu o prietena buna. Astfel, vei putea sti ca ea va avea grija de tine si apoi veti putea discuta liber despre experienta traita. In plus, puteti imparti cursa de taxi inapoi acasa. 

 

via GIPHY

 

Nu te sfii sa propui o partida in trei 

Filmele si societatea propun ca exemplu situatia in care “barbatul vrea o partida in trei, iar femeia frigida il refuza imediat”. Tocmai de aceea, nu o sa auzi de multe cazuri in care femeile au propus un menage a trois. Nu te inscrie in randul credulilor, ci adu in discutie orice gand iti face placere si orice curiozitate pe care o ai. 

 

Nu esti obligata sa incerci din nou 

Daca ai facut sex in trei, asta nu inseamna ca va trebui sa repeti experienta. E in regula sa incerci si sa realizezi ca nu este pentru tine. Se poate intampla sa percepi un menage a trois ca o a doua dezvirginare sau sa te gandesti la el ca la acel vibrator ciudat pe care l-ai incercat odata si apoi nu te-ai mai atins de el. Daca ai trecut printr-o experienta de sex in trei, asta nu inseamna ca ai semnat un contract care presupune o frecventa de x nopti pe luna in care sa o faceti in aceeasi formula. Se poate potrivi multor persoane si multor situatii, insa este la fel de normal sa nu mai vrei sa o faci pentru o anumita perioada. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu