Cum sa organizezi cu succes o petrecere in pijamale

Cum sa organizezi cu succes o petrecere in pijamale

Petrecerile in pijamale nu sunt doar pentru adolescente, ci si pentru persoanele adulte. Este un mod perfect de a ne aminti de copilarie, iar in acelasi timp de a scapa de stresul cotidian al vietii de adult. In plus, odata cu schimbarea vremii, nu exista un alt mod mai bun de a ne bucura de noua pereche de pijamale de dama, cat timp stam in casa la caldura si depanam povesti alaturi de cele mai bune prietene.   Daca e sa fim onesti, nu toata fetele prefera sa mearga in cluburi si sa isi cheltuie banii pe bauturi scumpe, in timp ce le dor picioarele de la pantofii cu toc. O sesiune de mani-pedi, insotita de sampanie, cocktailuri, seriale pentru fete, batai cu pernele, pizza, inghetata si multe jocuri poate face minuni! Uite cateva idei ca sa profiti alaturi de prietenele tale de cea mai tare petrecere in pijamale de dama:


In primul rand, va trebui sa trimiti cateva invitatii la evenimentul tau. Daca nu le poti inmana personal, poti face un event secret pe Facebook, de unde poti trimite invitatiile celor mai dragi prietene. Inainte de seara evenimentului, va trebui sa te asiguri ca ai aranjat spatiul de dormit corespunzator. Alaturi de cateva pijamale de dama in plus, trebuie sa iei in calcul si alte accesorii: papucei de casa, cate o mini-periuta de dinti, masca pentru ochi si biletele cu numele, pentru ca toata lumea sa stie unde poate innopta. 


Pentru cele mai curajoase, recomandam si sacii de dormit, excelenti mai ales daca ai un semineu, alaturi de care va puteti petrece noaptea. Iar pentru o petrecere reusita, cauta cele mai frumoase pijamale de dama pe site-ul nostru, pufoase si calduroase, perfecte pentru o seara de neuitat alaturi de prietenele tale!


Ce activitati puteti intreprinde?


Probabil te intrebi ce activitati vor tine pe toata lumea ocupata si bine-dispusa? Sunt atat de multe optiuni incat va trebui sa iti alegi doar cateva! Pentru inceput, va puteti rasfata cu o sesiune de manichiura, masti de fata, machiat si stilat. Este timpul sa va relaxati!


Cu siguranta, ritualul unei petreceri in pijamale de dama include si statul pana tarziu la povesti sau la o comedie pentru fete. Daca sunteti mai romantice din fire, puteti opta si pentru un altfel de film. The Notebook sau Titanic sunt doar cateva dintre optiunile pe care le puteti alege.


O alta activitate amuzanta este o sesiune extinsa de karaoke! Exista multe aplicatii si programe care pot face asta acum, asa ca nu trebuie decat sa alegi cateva din cantecele voastre preferate. Nu uita sa strecori si cateva piese clasice, de la Madonna sau Spice Girls.



Nu uita nici de jocurile amuzante care va vor face sa uitati ca au trecut orele! Ati auzit de Twister? Puteti juca acum versiunea pentru adulti, in care oricine isi pierde echilibrul si cade va trebui sa bea un shot! Sau daca nu iti doresti ceva ce implica activitate fizica, va puteti delecta cu jocuri de carti sau chiar Adevar si Provocare! Acesta devine foarte amuzant, in special dupa ce ati consumat cateva cocktailuri.


Va trebui sa iei in calcul si meniul serii. Cateva gustari probabil ca nu vor fi de ajuns, desi cea mai sigura optiune este sa faci o comanda pentru pizza sau alt tip de junk food, pentru un rasfat complet! In schimb, poti lua inghetata si cateva piscoturi sau fursecuri, perfecte pentru cocktailuri! Nu uita nici de popcorn pentru filme sau de nelipsita ciocolata, accesoriul perfect la o petrecere in pijamale de dama.


Pe langa toate cele de mai sus, poti face si o comanda "speciala", care o sa va condimenteze seara si o sa o transforme intr-o experienta de neuitat. Desigur, ne referim la serviciile unui stripper, pentru o petrecere cu adevarat fierbinte. Asigura-te totusi ca ai facut rezervarea din timp, si nu spune o vorba prietenelor tale pentru a nu strica efectul suprizei!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu