Vrei sa-i cumperi o lenjerie intima de Valentine’s Day? Iata ce trebuie sa stii

Vrei sa-i cumperi o lenjerie intima de Valentine’s Day? Iata ce trebuie sa stii

Ai facut din timp rezervare la restaurantul ei preferat, la fel ca in fiecare an. Cu siguranta o sa te opresti in drumul spre casa la o florarie, sa-i cumperi un buchet impresionant de trandafiri rosii. Iti mai lipseste o singura piesa din puzzle-ul Ziua indragostitilor si mai exact, acea piesa care o va surprinde pe ea, iar tie iti va incanta privirea: lenjeria intima. Inainte sa pornesti in graba in cautarea lenjeriei potrivite, riscand sa dai gres, iti vom prezenta cateva reguli de care sa tii cont si care te vor ajuta sa culegi beneficii uimitoare in dormitor.

1. Prima greseala pe care o fac majoritatea barbatilor atunci cand isi doresc sa cumpere lenjerie intima pentru partenerele lor este simplul fapt ca se gandesc doar la ceea ce vor ei sa vada. Probabil si tu ai anumite imagini in gand cu iubita ta, fiind imbracata in diferite lenjerii sexy, dar tine cont de faptul ca nu intotdeauna fanteziile tale coincid cu ale ei. Este posibil ca, lenjeria intima in care-ti visezi iubita imbracata sa-i fie incomoda, o masura nepotrivita sau pur si simplu sa nu o avantajeze.

2. Nu o speria cu alegeri prea indraznete. Daca nu este genul de femeie care sa fie innebunita dupa lenjerie intima si sa detina o colectie impresionanta de tinute sexy, poti incerca sa o surprinzi achizitionand pentru inceput un babydoll sau un chemise lejer. In timp ce, o lenjerie intima de tip chemise este precum o tinuta sexy de noapte, care se muleaza pe corp, lenjeria intima de tip babydoll ii pune in evidenta bustul iar imediat sub sani porneste precum o rochie comoda. Indiferent de piesa pe care o alegi, cu siguranta va aprecia initiativa ta.

3. Opteaza pentru o lenjerie intima in culori vii si poate cu ceva detalii din dantela neagra. Desi fiecare persoana are anumite culori preferate, cand vine vorba de lenjerie intima, o culoare aprinsa, care sa emane dorinta si sa incite privirea va fi mult mai apreciata decat o culoare nude sau diferite nuante de roz pal. 

4. Daca ai acces la sertarul ei cu lenjerie intima, arunca o privire la anumite etichete pentru a afla masura care i se potriveste. Tine cont de faptul ca marimile oricum difera de la un brand la altul si ia in calcul materialul din care este confectionata respectiva lenjerie intima. Ca sa iti fie usor, evita sutienele. Opteaza pentru lenjerii cu masuri S, M sau L. 

Cu toate ca te-ai putea simti usor inconfortabil cumparand lenjerie sexy, acest lucru este cu adevarat romantic si va fi o surpriza extrem de placuta pentru iubita ta. De Valentine’s Day, pe langa micile surprize pe care i le-ai pregatit, ofera-i in dar o tinuta sexy si fii pregatit pentru o noapte fierbinte. La Just4Girls gasesti cele mai incitante modele de lenjerie intima si o gama larga de produse menite sa ofere clipe de neuitat!

 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu