Care sunt avantajele unei partide de sex la 40 de ani?

Care sunt avantajele unei partide de sex la 40 de ani?

Sunt multe lucruri pe care le poti face pentru a avea o viata sexuala de invidiat. O parte din femei, insa, deoarece n-au avut parte de experiente placute in trecut, cred ca nu mai exista noi cai de explorare in arta sexualitatii.


Desigur, sa faci sex este grozav, dar exista loc de aventurare si pe teritorii mai putin cercetate. De altfel, daca te concentrezi prea mult pe actul sexual propriu-zis, cu timpul ti se va parea plictisitor sau nu te va satisface daca nu decurge totul cum ai planuit. La aceasta varsta, cel mai important este sa pui accentul pe conexiunea cu partenerul, dar si pe micile surprize care aduc placerea in viata de cuplu. Mai ales ca ar trebui sa stii deja ce iti place, iar in timp se pierde acel simt al "urgentelor". Este ca si cum ai savura o cina intr-un restaurant gourmet, in comparatie cu meniul fast-food, care iti placea atat de mult la varste mai fragede.


Exista, desigur si situatii mai putin dezirabile, cum ar fi responsabilitatile de zi cu zi si faptul ca de multe ori trebuie sa alegi intre o noapte fierbinte sau una de odihna. De ce sa mintim? Uneori chiar ne place sa dormim acele cateva ore in plus!


In schimb, avantajele varstei isi spun cuvantul in dormitor. In primul rand, te vei simti mai sigura pe tine odata ce te apropii de varsta de 40 de ani. Este momentul in care te-ai obisnuit cu corpul tau si stii ce-i face placere (iar cel mai probabil si partenerul tau a invatat intre timp). 


Mai mult, odata ce esti intr-o relatie adulta, nu va trebui sa-ti mai faci griji pentru multe dintre problemele cu care te confruntai cand erai tanara: barfe, poze in social media, folosirea contraceptivelor si multe altele. In plus, daca esti intr-o casnicie de multi ani, poti uita de stres. Desigur, serile fierbinti si momentele kinky sunt intotdeauna un plus, insa daca nu ies exact cum ai planuit, vei putea rade in hohote alaturi de partenerul tau de incredere.


Cu toate acestea, nu trebuie neaparat sa fii intr-o casnicie daca vrei sa ai parte de momente pasionale. Cele mai multe femei trecute de varsta de 40 de ani nu se sfiesc sa admita ca au lasat anxietatea deoparte si ca acum stiu exact ce vor si cum sa obtina acest lucru. De aici si deschiderea catre noi experiente alaturi de partenerul de pat. "Nu neaparat bice si catuse, insa o lenjerie super sexi care sa il lase cu gura cascata este intotdeauna o idee buna" - povesteste Diana, 42. "Stiu ce imi place si imi este mult mai confortabil sa cer acest lucru".


Cei mai multi barbati vor aprecia cu adevarat atunci cand reactionezi in pat, incurajandu-i sa faca ceea ce iti place mai mult. Acesta este un fapt dovedit, si este valabil in ambele sensuri. In plus, nu iti trebuie un partener experimentat in pat, ba din contra, vei observa ca uneori este mai excitant atunci cand preiei tu controlul.


Concluzia? Poate ca nu vei avea la fel de mult timp la dispozitie odata ce atingi varsta de 40 de ani, insa vei avea parte de momente de placere pe care nu le-ai cunoscut pana acum. Daca adaugi la asta si cateva jucarii sau lenjerii sexy bine alese, vei cunoaste ce inseamna cu adevarat o partida de sex fantastic!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu