5 secrete pentru a-i intarzia iubitului tau orgasmul

5 secrete pentru a-i intarzia iubitului tau orgasmul

Nu este niciun secret faptul ca cei mai multi barbati ating mai repede orgasmul decat femeile. Acest lucru, impreuna cu fenomenul de ejaculare prematura, intalnit foarte des la barbatii sub 40 de ani, poate conduce catre nesatisfacerea ta. Poate fi cu adevarat frustrant cand realizezi ca distractia din dormitor s-a terminat chiar inainte de a incepe.

Cu toate ca il poti ruga sa te asiste la terminarea partidei, o solutie si mai buna este sa il ajuti sa reziste mai mult in pat. Iata 5 metode pe care le puteti incerca, pentru o experienta de neuitat:


1. Nu te grabi

Un preludiu prelungit poate face minuni in dormitor! Nu doar ca vei obtine un orgasm chiar inainte de a face dragoste, ci, daca si el ejaculeaza inainte de „marele eveniment”, va rezista mai mult in timpul partidei propriu-zise. Cei mai multi tipi au nevoie de o perioada de timp pentru a-si reincarca „bateriile”, asadar veti avea timp berechet pentru a-ti satisface fanteziile. Te poti bucura de preludiu si cu ajutorul unei lenjerii sexy. 


2. Incearca sa creezi un „mix”

Nu ne referim aici la muzica, ci la tipurile de interactiune sexuala. De exemplu, dupa ce ati terminat preludiul si ati trecut la chestii mai serioase, va puteti intoarce la preludiu, ca apoi sa ii faci un masaj erotic, urmat din nou de penetrare, dupa care puteti termina cu o partida de sex oral.

Majoritatea barbatilor sunt obisnuiti sa inceapa in forta, fapt care conduce in cel mai sigur mod la ejaculare prematura. Va trebui sa il incurajezi sa alterneze miscarile rapide cu miscari lente si superficiale. Daca simte ca urmeaza sa aiba orgasm, va puteti opri pentru cateva momente, chiar si pentru a schimba pozitia, pana se poate controla si poate incepe din nou.


3. Faceti exercitii Kegel impreuna

In cazul in care nu ai auzit inca de ele, exercitiile Kegel te ajuta sa iti intaresti musculatura pelvisului, ceea ce rezulta intr-o sansa mai mare de a avea orgasm. Se pare ca aceste exercitii functioneaza foarte bine si pentru barbati, ajutand la evitarea ejacularii premature. Cercetarile recente au demonstrat ca exercitiile simple pentru pelvis pot da rezultate chiar si dupa 12 saptamani!


4. Roaga-l sa foloseasca un prezervativ

Intreaba orice barbat de ce nu ii place sa poarte prezervativ in timpul sexului cu o partenera stabila si iti va raspunde ca „nu este la fel de placut”. Sexul cu prezervativ este cu siguranta diferit, insa poti profita de acest lucru pentru a-ti face partenerul sa reziste mai mult in pat. Senzatia resimtita la nivelul penisului este mult mai putin intensa, ceea ce se traduce printr-o experienta prelungita.

In cazul in care niciunul dintre voi nu suporta sexul cu prezervativ, puteti oricand opta pentru o solutie sau un gel care intarzie ejacularea, foarte des intalnite in magazinele de specialitate. 


5. Incearca mai multe pozitii

Daca stii ca partenerul tau are o pozitie preferata care il incita maxim, pana la ejaculare, incearca sa o eviti. Pentru aceasta, cel mai bine este sa te asezi deasupra lui, de unde poti controla mult mai usor toata actiunea. O alta pozitie recomandata pentru a intarzia ejacularea este cea a misionarului, sau pozitia Lotus, despre care am vorbit in postarile anterioare. 


Poti incerca toate aceste sfaturi pentru a-i imbunatati performantele partenerului tau in pat. Nu uita ca scopul final este sa petreceti o noapte pasionala impreuna, de care sa va bucurati amandoi!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu