Cele 7 pofte sexuale ale unui barbat care te vor satisface si pe tine

Cele 7 pofte sexuale ale unui barbat care te vor satisface si pe tine

Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o singura data cum poti satisface un barbat. Sau care sunt dorintele acestuia nebanuite de tine. Dar te-ai gandit ca dorintele sale sexuale sunt implinite in momentul in care tu insati esti satisfacuta?

 

Din pacate, nu traim intr-o lume in care oamenii sa se deschida suficient astfel incat sa nu mai existe confuzii legate de dorintele lor sexuale. Insa cum pot fi acestea implinite astfel incat ambii parteneri implicati in actul sublim al dragostei sa isi recunoasca unul celuilalt pana si cele mai tainice ganduri si pofte?

Pentru a recunoaste cele mai putin cunoscute dorinte si fantezii sexuale ale unui barbat, principalele "descoperiri" sunt:

 

1. Isi doreste sa va comunicati dorintele fatis

Abaterile de la aceasta recomandare au condus intotdeauna la frustrari pentru ambii parteneri. De aceea, este la fel de important sa il asculti, pe cat de important este ca si el sa te asculte. 

 

Aproape intotdeauna stie exact unde, cum si cat ii place sa fie atins, iar politetea cu care face asta e semn de bun augur pentru ca amandoi sa explorati si alte moduri mai putin conventionale in care sa va deschideti unul fata de celalalt.

 

2. Ii place varietatea cand vine vorba de pozitii

Pozitia misionarului presupune mai multa implicare din partea sa, din moment ce te vei simti dominata de miscarea corpului sau. Insa un barbat isi doreste la fel de bine sa fie dominat de catre partenera sa. 

 

Deseori, ii place sa te simta deasupra, astfel incat sa iti ghideze miscarile doar cu bratele sale. Cum ar fi ca amandoi sa urcati pe culmile climaxului sexual, specific unei noi pozitii adoptate impreuna? Daca masa sau scaunul sunt suficient de rezistente, ei bine... nu ezitati nicio clipa sa inventati impreuna o noua pozitie.

 

3. Adora formele tale si ii place sa le "atinga" cu ochii

Este un fapt binecunoscut ca barbatii sunt stimulati cel mai mult de imagini. Asadar, daca vrei sa il "fierbi" la foc mocnit, lasa-l sa te priveasca in timp ce te atingi singura. Asta il va seduce complet si ii va spori pofta de tine, un barbat fiind atras de siguranta cu care o femeie isi descopera si exploreaza sexualitatea fara ca el sa "aiba voie" sa te atinga. 

 

4. Ii place sa te vada increzatoare in in pat

Deschiderea fata de ceea ce iti place in pat ii permite sa te descopere cum nimeni altcineva din viata ta nu te-a vazut. Sentimentul increderii in propriile tale dorinte il vor excita, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca fanteziile tale pot parea "ciudate" sau "neobisnuite". Atata timp cat el este implicat in ceea ce tu iti doresti sa faceti in pat, va aprecia pe deplin aspectele personalitatii tale pana atunci neexplorate. 

 

5. Nu ii place rutina, asa ca faceti loc spontaneitatii in viata voastra

Altminteri, spontaneitatea este ceea ce v-a adus impreuna. Este ceea ce urmeaza dorintei si atractiei romantice. Este energia vitala a oricarei relatii si este principalul aliat atunci cand, de ceva vreme, intrezariti un fel de insatisfactie comuna. Este important sa explorati darul spontaneitatii in locuri si in momente imprevizibile.

 

6. Ii place sa alterneze pozitiile, dar si viteza sau tensiunea

Desi este considerata cea mai buna formula pentru a excela in anumite situatii, cand vine vorba de sex, repetitia poate conduce lucrurile intr-o zona in care poftele sexuale sa scada in intensitate. Pentru a te bucura de intreaga capacitate sexuala a partenerului, reaminteste-ti ca lui ii place sa schimbe pozitia, cu fiecare ocazie, ceea ce implica schimbarea vitezei, dar si modul in care amandoi resimtiti eliberarea de tensiunea sexuala specifica apropierii de orgasm. 

 

7. Ii este pofta sa va "dezbracati" impreuna de fanteziile fiecaruia 

Unui barbat ii place sa se simta vulnerabil, atat cand iti asculta fanteziile sexuale, dar si cand si le exprima pe ale sale. Dezvaluindu-va reciproc cele mai adanci secrete, puteti descoperi dorinte similare, lucru care va transforma dormitorul intr-un spatiuperfect pentru a pune in practica cele mai ascunse fantezii. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu