De ce NU port sutiene fara bretele

De ce NU port sutiene fara bretele

La prima vedere, sutienele fara bretele par a fi cele mai bune "prietene" ale unei femei. Discrete, feminine si pline de senzualitate, acestea nu iti dau niciun indiciu ca s-ar putea transforma in cel mai mare cosmar al tau. Asta pana cand ajungi sa le porti!

Ceea ce ar fi trebuit sa ma ajute sa imi port cu gratie rochiile si topurile fara bretele s-a dovedit a fi, de fapt, un accesoriu incomod si foarte greu de purtat. Spun asta nu doar pentru ca simteam nevoia de un plus de sustinere, ci si pentru ca trebuia sa fiu mereu atenta ca sutienul sa nu imi cada atunci cand ma misc si, in mod special, cand dansez. 

Plecand de la premisa ca orice femeie a purtat sau a probat, macar o data, un sutien fara bretele, m-am gandit sa iti impartasesc si tie cateva motive pentru care nu ai nevoie de asa ceva! In speranta ca aceste raspunsuri te vor ajuta sa fii mai selectiva atunci cand iti alegi lenjeria intima, iata 5 motive sa eviti sutienele fara bretele!

sutien fara bretele

Sursa foto: https://www.astratex.ro/

1. Aluneca tot timpul

Mi s-a intamplat de multe ori sa ma prezint la evenimente festive cu tinute elegante care ar fi putut fi perfecte, daca nu aveau o singura problema: sutienul fara bretele. Acesta nu doar ca aluneca mereu, dar il simteam foarte "nestatornic", desi promitea, atunci cand l-am cumparat, ca imi va face cea mai frumoasa linie a bustului. De atunci, l-am considerat o amenintare, asa ca in loc sa ma "lupt" cu ajutorul mainilor toata seara, am renuntat la el definitiv. 

2. Marimea ideala e, de fapt, prea mare

Ai crede ca un sutien fara bretele in marimea pe care o porti de obicei este ideal ca solutie de compromis. Fals! Nu de putine ori mi s-a intamplat sa descopar ca sutienul fara bretele pe marimea mea era, de fapt, mult mai mare. Asta pentru ca banda de sub cupe era prea larga, iar accesoriul nu putea sa ofere sustinere, in lipsa bretelelor. De atunci mi-am dat seama ca trebuie sa aleg un sutien fara bretele cu o marime mai mica decat masura obisnuita, pentru a ma asigura ca banda de sub piept va fi mult mai stransa. 

3. Daca ai o cupa mai mare nu iti ofera suficienta sustinere

Orice femeie cu bust generos isi va da seama ca sutienul fara bretele nu va fi niciodata cel mai bun "prieten" al ei si asta tocmai pentru ca nu poate sa ofere sustinerea promisa. Majoritatea modelelor disponibile pe piata au banda de sub cupe mult prea ingusta, fapt ce determina iesirea sanilor din cupe. Sunt putine sutienele fara bretele care au banda mai groasa, insa chiar si acelea pot da batai mari de cap unui bust proeminent si voluminos. 



Sursa foto: https://www.astratex.ro/ 

4. Strange prea tare

Ori de cate ori am facut compromisul de a purta un sutien fara bretele mi-am dat seama ca aceasta piesa de lenjerie intima mai are inca un dezavantaj major: strange prea tare. Nu doar ca m-am simtit incorsetata in el, dar am ramas cu urme vizibile de rani pe spate. La inceput, am crezut ca sunt singura ghinionista si ca poate nu am ales ceea ce trebuie, insa raspunsurile prietenelor mele mi-au confirmat acel adevar de care ma temeam. 

5. Nu avantajeaza orice tip de silueta
Nici sa nu iti treaca prin gand sa porti un sutien fara bretele daca nu ai bratele tonifiate si pielea fina, ca de bebelus. Acest accesoriu nu doar ca iti va evidentia pana si cele mai mici defecte, dar te va dezavantaja total din caz ca esti mai plinuta. In plus, un sutien fara bretele cu marimea nepotrivita va scoate in relief cupele, acestea fiind vizibile chiar si sub hainele realizate din materiale premium. 

Asadar, poate ca noi, femeile, cerem prea mult de la un sutien fara bretele, caci acesta nu se va comporta niciodata ca unul cu bretele. Pot arata identic, dar sunt doua lucruri complet diferite. Si pentru ca un sutien multifunctional si adaptat tuturor tinutelor nu s-a inventat inca, poate ar fi mai bine sa incepem sa cautam articole de lenjerie intima pentru femei cu ajutorul unui mic ghid. 

In loc sa cumparam orbeste, ce-ar fi sa incercam sa ne dam seama de ceea ce ni se potriveste cu adevarat?
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu