Diavolita sexy de Halloween

Diavolita sexy de Halloween

Trebuie sa recunosc ca mereu mi-am dorit sa ii fac o surpriza "infricosatoare" iubitului meu. Mi-am zis ca Halloween-ul e momentul perfect sa scap de inhibitii si sa intru in pielea unui personaj putin mai... atipic. 


Ma incita enorm jocurile de rol in dormitor, insa de data asta am vrut sa detin doar eu puterea si sa il iau prin surprindere pe cel care avea sa imi faca noaptea cel mai dulce "cosmar". 


Am decorat dormitorul cu mult rosu, de la beculete la lumanarele si am pastrat la rece cel mai bun vin rosu pe care il aveam in colectie. Am comandat paste picante si mi-am pregatit desuurile care aveau sa ma transforme intr-un demon al placerilor. 




Citeste si: Recunosc, ador sa fiu palmuita in timp ce fac sex! 


Am imbracat o lenjerie intima din dantela si, ca o adevarata zeita a infernului, am completat tinuta cu o mantie rosie din latex si o pereche de "cornite" diavolesti care sa il puna pe jar. Cine si-ar fi imaginat ca o femeie focoasa ca mine poate fi si mai fierbinte intr-o asemenea tinuta? 


Noaptea pacatelor in doi

Nu a fost nevoie sa astept prea mult, caci iubitul meu isi facuse aparitia ca prin minune pe taramul interzis. A ramas uluit de transformarea mea in cea mai sexy diavolita pe care o vazuse vreodata, asa ca nu s-a putut abtine si m-a luat in brate sarutandu-ma fara rasuflare. 


Ii pregatisem si lui un costum de vampir ca sa ne distram pe cinste de Halloween. Nici macar vinul nu imi potolea setea de "sange" proaspat pe care o aveam in fata lui. Nu l-am lasat sa ma dezbrace atat de usor, caci trebuia sa ne luam rolurile in serios, asa ca l-am obligat sa reziste in fata placerilor interzise. Mi-am pus in aplicare fantezia si l-am legat de pat, in asa fel incat sa fac ce vreau cu el. 


L-am dezbracat complet si l-am muscat de gat, lasandu-i semne, insa tot nu era de ajuns. Cumparasem special o furca rosie pentru jocul de Halloween cu care sa il "chinui" toata noaptea. Am inceput sa o plimb usor pe trupul lui care tresarea la fiecare miscare pana am ajuns jos, in punctul sensibil. 


Privirea lui il trada, asa ca mi-a fost foarte usor sa imi dau seama ca nici el nu isi imagineaza ce il asteapta! Trupurile noastre erau mai incinse ca lava rosiatica a infernului iar dorinta de a ne avea unul pe celalalt pana dimineata era cel mai mare pacat. 




Citeste si: A fi femeie sexy NU inseamna ce crezi tu


L-am obligat sa facem sex in timp ce era legat ca sa ma bucur mai mult de placere, dupa care l-am eliberat si i-am cerut sa schimbam rolurile. Iubitul meu nu s-a lasat mai prejos, asa ca m-a legat de maini si de picioare si a inceput sa ma sarute peste tot, cu muscaturi fierbinti. 


A vrut sa ma pedepseasca pentru ca am fost rea si m-a legat la ochi, astfel incat sa nu ma pot bucura de intreg scenariul erotic pe care avea sa mi-l ofere. Simteam loviturile de bici care imi strapungeau pielea si ma lasau fara suflare. A fost cea mai placuta durere de care m-am bucurat vreodata. 


In noaptea de Halloween asternuturile s-au aprins de la atat de multa placere intre noi doi. Nu avea cum sa nu imi placa Iadul nostru, universul rosu plin de pacate si fantezii interzise care ne urcau pe culmile extazului. 


Cu toate ca eram epuizati de placere, ne-am simtit infernal de bine impreuna! Se pare ca haul desfraului, asa cum mai e numit Iadul, nu e atat de rau precum se spune...





Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu