O escapada amoroasa in natura

O escapada amoroasa in natura

Chiar daca vremea a tot fost capricioasa in ultimele zile, cheful meu de escapade nebune in doi a ramas acelasi. Priveam plictisita pe geam intr-o zi banala de sambata cand iubitul meu mi-a soptit la ureche ca vrea sa ma duca undeva departe, intr-un loc in care ne putem face de cap ca si cum ar fi ultima zi de pe pamant. Si pentru ca stie cat de mult imi place sa imi regasesc eul patimas in natura, mi-a pregatit o surpriza pe care trebuie sa ti-o dezvalui si tie in detaliu. 


Am acceptat provocarea de a ma lega la ochi si de a ma conduce aproape dezbracata pana la lacasul placerilor interzise din mijlocul unei paduri necunoscute. Chiar daca nu vedeam locul in care ma aflu, simteam din ce in ce mai puternic freamatul padurii. Era insetata si parca implora ploaia, iar acelasi lucru il simteam si eu inauntrul meu, doar ca eu aveam nevoie de o ploaie de iubire. Trebuie sa recunosc ca rabdarea nu e punctul meu forte, asa ca mi-am scos esarfa de la ochi si m-am pregatit pentru ceea ce ma astepta. O cabana eleganta si discreta avea sa fie martora fanteziilor noastre de cuplu. 


Incet, incet, soarele isi facea curaj sa iasa din nori, asa ca am preferat sa ne retragem in gradina din spatele casei, loc in care ne astepta o piscina si o frapiera cu multa sampanie. O lenjerie sexy era tot ce aveam pe mine pe sub rochia mini vaporoasa, caci nu am avut timp sa imi fac bagajul, asa ca l-am lasat pe iubitul meu sa se bucure de priveliste si i-am facut un striptease de zile mari. Simteam cum ii creste pulsul la vederea mea, asa ca i-am dat voie sa ma mangaie usor pe tot corpul. Purtam o pereche de chiloti sexy minusculi, care imi conturau posteriorul rotund si tare, perfect bronzat. Dupa cateva momente de saruturi pasionale si atingeri fierbinti, nu a mai rezistat tentatiei savuroase si a inceput sa ma patrunda incet si intens din picioare. 


Cateva clipe mai incolo, niste gemete masculine s-au auzit in interiorul casei. Era un alt barbat pe care  iubitul meu l-a chemat special pentru mine. Mi-a soptit ca demult avea aceasta fantezie, asa ca si-a dorit sa o puna in aplicare intr-un mod cu totul aparte, in natura. Deodata, un mascul feroce si-a facut aparitia langa noi, gata sa ma domine in totalitate. 


M-am lasat dusa de val si sedusa cu totul de cei doi barbati din jurul meu, asa ca nu am mai tinut cont de faptul ca eram in aer liber si ne-am dus impreuna fanteziile la bun sfarsit. Toti eram scalvii placerii, chiar daca nu am fi recunoscut asta in veci. Nici nu stiam care e numele lui, insa imi placea la nebunie modul in care imi mangaia sanii cu buzele lui sub privirile lacome ale iubitului meu. Orgasmul era aproape, simteam asta. La un moment dat, am facut cativa pasi in iarba si m-am sprijinit de un copac din gradina casei. Nici macar nu mai conta ca scoarta copacului imi zgaria brutal abdomenul dezgolit. Strangeam din dinti fara sa scot un sunet si ma tineam cu mainile de copac. Iubitul meu ma impingea si mai tare in bucata dura de lemn, departandu-mi picioarele cu genunchiul lui. Celalalt statea in genunchi in fata mea, lipit si el de copac, gata sa guste din seva feminitatii mele. Pret de cateva minute bune, eram cu totii intr-un delir al fanteziilor in aer liber. Eram gata sa explodez de placere, ceea ce s-a si intamplat dupa ce i-am vazut pe amandoi excitati in jurul meu de la atat de multa senzualitate. A fost o partida de sex in trei de senzatie pe care as repeta-o oricand, chiar si legata la ochi. 


O alta experienta nebuna luase sfarsit. Soarele isi dadea ultima rasuflare la apus, asa ca am preferat sa ne ascundem de intuneric in dormitor si sa continuam ceea ce incepusem afara. Ma simteam epuizata, dar nu as fi spus "nu" dupa un dus si alte cateva pahare de sampanie. In fond, noaptea e cel mai bun moment in care poti sa dai frau liber imaginatiei. 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu