Femeile au raspuns: 38% vor sa faca sex in noaptea de Revelion in lenjerie intima rosie

Femeile au raspuns: 38% vor sa faca sex in noaptea de Revelion in lenjerie intima rosie

Dintre toate ocaziile festive, Revelionul este cel mai spumos eveniment al anului. Nu doar ca atunci e momentul perfect sa petreci si sa te distrezi cel mai bine, ci si sa faci sex alaturi de partener. 

Acest lucru este confirmat si de sondajul realizat de noi pe pagina de facebook si pe grupul Women Secrets, in care femeile chestionate si-au exprimat opinia in legatura cu ceea ce poarta in noaptea de Revelion. Potrivit studiului Just4Girls.ro, peste jumatate din femeile care locuiesc in mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani poarta in noaptea dintre ani o lenjerie rosie. 
sex
Printre cele mai indragite articole din aceasta categorie se numara seturile deux-pieces, chilotii sexy si body-urile din dantela, acestea fiind si cele mai senzuale piese pentru o noapte romantica in doi. 

Si pentru ca sexul este intr-o stransa legatura cu ceea ce poarta femeile in intimitate, acelasi sondaj realizat de noi arata ca 38% dintre femei isi propun sa faca sex in noaptea de Revelion. In ciuda faptului ca cele mai multe femei chestionate (86%) nu cred in superstitia conform careia sexul in noaptea dintre Ani le va influenta pozitiv relatia in anul care urmeaza, exista doamne si domnisoare care coreleaza nevoia de a purta lenjerie sexy cu dorinta de a face sex si de a-si pune in practica fanteziile in cea mai efervescenta noapte a anului. 
lenjerie rosie
S-ar parea ca motivul principal pentru care dorinta sexuala este in crestere la cumpana dintre ani este tocmai atmosfera festiva si dorinta de a celebra in cuplu. De Revelion, oamenii sunt mai romantici, se simt bine in cuplu si sunt dornici sa experimenteze din punct de vedere sexual alaturi de partener. Totodata, alcoolul consumat pe parcursul serii le ajuta pe femei sa se relaxeze si sa se simta mai bine. Pasiunea lor creste cu atat mai mult cu cat poarta lenjerie intima cat mai seducatoare. 

Asadar, daca inca nu ti-ai facut planuri pentru noaptea de Revelion si vrei sa fii cuceritoare, alege o lenjerie intima rosie in care sa te simti bine si poart-o indiferent de tinuta pe care ai pregatit-o. S-ar putea sa fii surprinsa de puterea de seductie pe care ti-o ofera si, mai mult decat atat, s-ar putea sa iti poarte noroc in dragoste! In fond, nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul! 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu