Coincidenta cu scantei in lift

Coincidenta cu scantei in lift

"Ai grija ce iti doresti, ca se poate intampla", asta imi spuneam in sinea mea de fiecare data cand il vedeam, din intamplare, pe barbatul misterios care tocmai se mutase in acelasi bloc cu mine. Avea ceva special, care ma atragea mai ceva ca un magnet si, de fiecare data cand il intalneam, ii simteam privirea taioasa care parca trecea de hainele mele si imi ajungea direct in suflet. Nu pot spune ca mi se aprind calcaiele atat de repede dupa o persoana necunoscuta, insa am un gust aparte pentru barbatii speciali, care stiu sa ma faca sa tresar chiar si de la distanta. Cu toate ca eram vecini, nu m-am gandit niciodata ca momentul in care ne vom cunoaste ne va surprinde blocati in lift. Ceea ce s-a si intamplat, la doar cateva saptamani dupa ce l-am vazut prima oara.


O aventura plina de adrenalina


Imi amintesc ca era o seara caniculara de sambata, in care ma grabeam sa ajung acasa dupa ore bune petrecute in vizita la rude si parca abia asteptam sa ma relaxez cu un vin rece si o carte buna. Insa destinul avea altceva pregatit pentru mine, asa ca la intrarea in bloc am dat peste vecinul misterios. Locuiam intr-un complex rezidential de-a dreptul imens, asa ca erau putine sanse sa ne intalnim fata in fata, insa acel moment a fost cu adevarat norocos. Ne-am salutat si am urcat in lift impreuna, intrucat eu locuiam la etajul 7, iar el mai sus. Abia am apucat sa apas pe buton, ca ne-am trezit blocati in lift. In prima instanta, am tresarit si am incercat sa ne dam seama ce se intampla, insa soarta se incapatana sa ne arate ca trebuie sa mai ramanem impreuna cateva ore. Nu aveam semnal la telefon, iar lumina difuza ne intensifica dorinta de a ne avea unul pe celalalt in brate.


CITESTE SI: Ce fac cand vreau sa-i intarzii ejacularea


Mi-a spus ca trebuie sa asteptam pana cand vecinii vor sesiza defectiunea si vor trimite un echipaj de specialitate. Trebuie sa recunosc ca m-am speriat, insa nu atat de tare precum as fi facut-o daca eram singura in acel moment. In fond, eram blocata in lift alaturi de un barbat chipes si extrem de carismatic, pe care il remarcasem de ceva timp. Am schimbat cateva vorbe, insa nu mi-am dat interesul sa aflu prea multe despre el. Ma intriga si, totodata, ma incita acel mister, asa ca am preferat sa trec direct la fapte. L-am rugat sa ma ia in brate, mai ales ca auzisem un sunet bizar din lift, semn ca defectiunea era serioasa. Mi-am pus capul pe pieptul lui, moment in care m-a imbratisat foarte puternic si a inceput sa isi apropie barbia de parul meu. In doar cateva clipe, am inceput sa ne sarutam patimas, ca si cum ar fi fost ultima data in care ne vedeam.


Captivi in propria fantezie


In timp ce mainile lui imi cautau slabiciunile, mi-a soptit, printre saruturi pasionale, ca totul va fi bine si ca vom iesi cu bine din toata aceasta peripetie. Insa pas cu pas, totul devenea din ce in ce mai intens. Nu mi s-a mai intamplat sa fac sex in lift cu un necunoscut, insa coincidenta plina de adrenalina si suspans imi alimenta si mai mult fantezia. Aveam o rochie vaporoasa pe mine, asa ca nu am fost nevoita sa ma dezbrac prea mult, insa indeajuns incat sa simt cu putere cum ma penetra din picioare. Energia acestui barbat nu putea fi comparata cu a niciunui alt barbat pe care il cunoscusem pana atunci. Bratele lui puternice imi ofereau sutinerea de care aveam nevoie, asa ca l-am lasat sa imi dirijeze miscarile, pentru a-i oferi placere de nedescris. Lipiti de oglinda liftului, ne-am lasat prada instinctului si am experimentat tot ce ne-a trecut prin cap, pana la epuizare. Nici nu am avut timp sa ne revenim din starea de euforie, caci usile liftului s-au deschis ca prin minune si totul s-a rezolvat in mai putin de o ora.


Mi-a propus sa continuam experienta in apartamentul lui, insa am preferat sa ma retrag si sa pastrez ca amintire o experienta nebuna pe care am trait-o la intensitate maxima.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu