Sexul spontan.

Sexul spontan.

Sexul spontan este un element important al vietii noastre, atat sexuale cat si a celei normale.


Ca majoritatea lucrurilor din viata noastra, sexul spontan are atat avantaje cat si dezavantaje. Si cum vom discuta in continuare un subiect sensibil, tot ceea ce ne intereseaza este doar partea care ne ofera noua satisfactie fara obligatii, mai exact avantajele acestui act sexual.

De la bun inceput este bine de stiu ca sexul spontan, este cel mai rapid mod de a ne descarca incarcatura de energie sexuala acumulata in timpul unui vis, sau a unei zile mai palpitante. Este o practica buna atat in cuplu cat si in afara lui.

- Sa luam in calcul faptul ca vi se face "chef de sex" intr-un loc mai putin obisnuit cum ar fi, in tren sau in lift, pe bloc, la birou, in bucatarie. Avantajele sunt multilple. Senzatii noi de placere amestecate cu adrenalina de a nu fi prinsi, plus pozitii la care nu te-ai fi gandit pana acum si care in timpul partidelor obisnuite nu le-ai fi pus in practica.

- In viata de zi cu zi planificarile actului sexul normal sunt plictisitoare si de multe ori actul sexual in sine isi pierde din intensitate. Majoritatea cuplurilor au devenit atat de obisnuite unul cu celalat incat sexul trece pe planul doi. Spontaneitatea in schimb duce la o mai buna cunoastere a nevoilor intime personale. Trebuie doar sa actionati din instinct fara sa va pese de nimic.

- Tot ceea nu iti poate oferii sexul spontan este stabilitatea. El poate aparea dupa o deceptie in dragoste sau despartire, sub forma unei aventuri de o noapte.  La persoanele casatorite apare in special ca o forma de descarcare a enrgiilor acumulate si a frustrarilor din cuplu sau pur si simplu din curiozitatea de a vedea cum este sa faci sex cu o alta persoana.

 -Ceea ce iti ofera sexual in schimb, este varietatea. Un aspect important al sexului spontan. Niciodata nu poti sa stii la ce sa te astepti in timpul unei partide.Poti sa fii surprinsa fara lenjerie intima pe tine, nu ii poti anticipa miscarile partenerului. Lucruri mikci care fac ca sexul spontan sa fie incitant.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu