3 locuri unde gasesti cele mai bune oferte de halate de dama!

3 locuri unde gasesti cele mai bune oferte de halate de dama!

Pentru mine o seara de vineri perfecta arata asa…

Un pahar cu vin rosu, un film bun (de preferat o comedie romantica), un halat de dama pufos sau din satin (in functie de asteptarile de dupa film), o canapea si relaxare din plin. 

Daca mai adaug si o gustare dulce sau ceva rontaieli sarate, pot sa spun ca am incheiat saptamana cu succes!

Lucruri simple, nimic fancy, dar de mare efect!

N-ai cum sa nu asociezi relaxarea cu un halat de dama. Fie ca alegi unul pufos, in care sa te tolanesti pur si simplu pe canapea sau sa te infasori dupa baie, fie unul din satin atunci cand vrei fii mai eleganta si seducatoare, fie unul din dantela, daca vrei sa fii provocatoare si sa lasi lucrurile “la vedere”.

Indiferent de preferinte, toate iti vor asigura relaxare maxima!

Vestea buna este ca oferta este variata, mai ales online. Vei gasi halate de dama la nenumarate magazine, dar eu am ales doar trei dintre ele, pentru ca aici mi se pare ca oferta si preturile sunt cele mai variate. 
 

Top magazine online care vand halate de dama!


Astratex.ro

Aici vei gasi o gama variata de modele, de la cele satinate, pana la halate de dama pentru baie sau pentru gravide. Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate si sunt fabricate de producatori din Polonia. Ai posibilitatea sa gasesti marimi pentru majoritatea modelelor, inclusiv XXL, iar preturile pornesc de la 125, 59 de Lei.

capot dama satin de lux alb mireasa

Capot de lux Bonnie

Capot de lux Bonnie din satin alb elegant. Croiala kimono placuta care avantajeaza silueta.

halat de baie dama calduros cocolino pufos roz

Halat calduros Candy

Microplus
Se leaga in zona taliei
Partile laterale cu buzunare

halat dama satinat scurt model flori

Capot de lux Sachiko

Capot decorat cu model floral. Croi tip kimono, aspect elegant, maneci ¾ !

Maneci cu o croiala deosebita
Cordon satinat in zona taliei
Tivuri satinate
Croiala lejera, confortabila

Sevensins.ro

Daca iti doresti o noapte cu scantei, Sevensins.ro este locul unde trebuie sa cauti halate de dama. Aici vei gasi cu precadere modele provocatoare, realizate din materiale fine, dantela sau satin, cu care sa ii atragi privirea partenerului. Preturile pornesc de la 71,99 de Lei, iar marimile disponibile sunt pana la 3XL.

halat satin sexy roz pudrat

Halat LivCo Maverick

Un halat de interior, confectionat din material satinat, ce poate fi purtat inchis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune.

O tinuta de interior, comoda, lejera si extrem de sexy, ce se leaga in talie cu ajutorul unui cordon. Materialul moale,satinat si placut la atingere cade usor pe corp. Produsul poate fi asortat oricarei piese de lenjerie, accesorizand-o perfect!

halat dama satin dantela sexy

Halat Obsessive 861-PEI

Un halat de interior, confectionat din material satinat, cu maneci scurte din dantela, ce poate fi purtat inchis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune. Produsul include chilotul tanga.

Fii deosebita zi de zi! Poarta acest halat lejer de interior si fii o aparitie sexy, indiferent de imprejurare. Poate fi purtat pe deasupra unui set de lenjerie intima sau direct pe piele. Produsul este confectionat din material din satin moale, cu maneci scurte din dantela, tivit pe margine cu dantela brodata.

halat dama dantela lung sexy albastru

Halat Obsessive Flowlace

Vrei sa fii sexy? Poarta acest halat si lasa-ti corpul invaluit de materialul fin si vaporos. Acesta este confectiomat din dantela de culoare albastra, potrivit oricaror tip de forme, ce se leaga in talie cu ajutorul unei benzi din satin! Este produsul ideal pentru o seara perfecta, petrecuta in doi.

Answear.ro

Aici vei gasi mai ales “pufosenii” pentru serile cand vrei sa stai pur si simplu sa te relaxezi pe canapea sau pentru atunci cand vrei sa pui ceva repede pe tine, dupa ce ai facut dus. Produsele pe care le gasesti pe Answear.ro sunt realizate de branduri recunoscute international, precum Lauren Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, DKNY, Etam, Aruelle, etc.

halat dama de baie pufos cocolino cu stelute

Henderson Ladies - halat Hurry

Halat din colectia Henderson Ladies. Model confectionat din material oranamentat, moale.

- Model cu gluga.
- Decolteu cu talie
- Buzunare oblice.
- Material ornamentat.
- Lungimea: 94 cm.
- Latimea la subrat: 50 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: S.

Compoziție: Materialul de baza: 100% Poliester

halat dama de baie pufos cocolino capot de stat in casa

Aruelle - Halat PENNY

Halat din colectia Aruelle. Model confectionat din material neted.

- Fason lejer.
- Decolteu cu talie
- Buzunare oblice.
- Model cu gluga.
- Material gros.
- Detalii decorative.

halat dama de baie pufos cocolino tommy hilfiger

Tommy Hilfiger - Halat

Halat din colectia Tommy Hilfiger. Model confectionat din material neted,moale.

- Decolteu cu talie
- Model cu gluga.
- Buzunare oblice.

Compoziție: 100% Poliester
 
Vezi si alte modele de HALATE DAMA
 

La ce trebuie sa fii atenta atunci cand cumperi un halat de dama?


Fara indoiala, atunci cand vorbim de halate, alegerea tine foarte mult de preferintele fiecareia. Insa, exista cateva caracteristici la care sa fii atenta, atunci cand cauti sa iti cumperi unul.

Materialul

Alegerea materialului tine foarte mult de scopul pentru care doresti sa folosesti halatul. Cele mai multe modele de halate de dama sunt realizate din bumbac sau poliester. 

Halatele din bumbac sunt potrivite pentru atunci cand vrei sa stai in casa, in ceva comod, sau cauti ceva de imbracat, care sa absoarba apa atunci cand iesi din dus. Halatele din poliester sunt foarte bune iarna, pentru ca iti asigura caldura instant. 

Marimea

Atunci cand spun marime ma refer atat la dimensiunile din talie, dar si la lungime. Daca cauti sa cumperi un halat de dama este important sa verifici aceste lucruri, ca sa te asiguri ca modelul pe care il alegi este unul potrivit pentru tine.

Curatarea

Este important sa te uiti cu atentie pe eticheta la instructiunile de curatare, atunci cand cumperi un halat de dama. Sunt materiale mai pretentioase, cum este lana sau matasea, care necesita mai multa grija la spalare. Pe de alta parte, exista si materiale care se spala mai usor, cum este poliesterul sau bumbacul.

Designul

Fiecare halat este conceput avand in vedere, in special, gulerul si talia. Halatele stil kimono, cu guler relaxat, sunt foarte populare, la fel si cele mai pufoase de tip sal, care “cad” pe umeri. Totul depinde de cum iti place sa te acoperi. 

Sursa foto: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu