Girlish look cu aceste costume de baie rochita!

Girlish look cu aceste costume de baie rochita!

Feminine si diafane, costumele de baie rochita iti pun in evidenta cel mai bine senzualitatea. Daca pana acum nu ai mai purtat astfel de modele la plaja sau la piscina, a venit momentul sa le incerci. Nu doar ca sunt foarte sexy si te ajuta sa ai un look girlish, de femeie frumoasa si inocenta, dar te ajuta sa acaparezi privirile tuturor! 
 

Iti faci curaj sa incerci cele mai HOT modele de costume de baie rochita?


Descopera-le in cele ce urmeaza! 

costum de baie fustita albastru mickael kors

Costum de baie Michael Kors

Chiloti din colectia Michael Kors. Model confectionat din material neted. Poate fi purtat la plaja sau la piscina. 

costum de baie rochita top michael kors negru

Top de baie Michael Kors

Top de baie din colectia Michael Kors. Model confectionat din material neted.

- Cupe usor captusite.
- Cupe armate cu balene.
- Model cu maneci decorative.
- Curele nereglabile, nedemontabile.

costum de baie rochita intreg decathlon negru

Costum intreg Veka Skirt

Conceput pentru înot (nivel începător). Asigură libertate de mișcare și confort! Asigură confort și susținere, grație formei de fustă! Cupele detașabile asigură feminitate și scot zona pieptului în evidență.

costum de baie rochita inot intreg decathlon negru

Costum intreg Kaipearl Skirt

Conceput pentru înot (nivel începător). Asigură libertate de mișcare și confort. Forma de fustă asigură acoperire și susținere.

costum de baie rochita negru mov grasute xxl

Costum de baie Delia

Alege acest costum de baie pentru zilele in care vrei sa porti ceva usor, feminin si senzual sub soarele fierbinte. Pune-ti in valoare feminitatea si vei face valuri printre admiratori. 

costum de baie rochita negru

Costum de baie Liberty

Acest costum de baie te va ajuta sa te simti extrem de confortabil in orice zi din timpul verii. Racoritor si vaporos, poate fi purtat in orice fel de combinatii, chiar si la o plimbare pe faleza. 

costum de baie rochita albastru

Costum de baie Caelin

Acest costum de baie colorat iti va pune in evidenta bronzul si iti va complimenta silueta. Este ideal pentru femeile care vor sa ascunda micile defecte, asa ca poarta-l cu incredere. 

costum de baie rochita tankini negru cu buline

Costum de baie Damara

Fii o diva la plaja sau la piscina cu un costum de baie rochita superb pe care il poti purta indiferent de silueta pe care o ai. Ascunde-ti imperfectiunile intr-un mod inedit si fii feminina!

costum de baie rochita albastru grasute xxl

Costum de baie stil rochie

Daca adori sa te imbraci cat mai lejer, acest costum de baie stil rochie este aliatul perfect in zilelele in care temperatura urca ametitor in termometre. Poarta-l ori de cate ori simti nevoia de ceva usor si delicat pe pielea ta! 

costum de baie rochita alb negru grasute xxl

Costum de baie Carlana

Daca esti o fire mai pudica si nu vrei sa dezvalui prea mult atunci cand esti la plaja, opteaza pentru costume de baie rochita care te vor face sa radiezi de frumusete si feminitate! 
 
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE ROCHITA
 

De ce sa porti costume de baie rochita?


    • Sunt feminine;
    • Iti subliniaza atuurile;
    • Pot ascunde micile defecte si imperfectiuni;
    • Te fac sa te simti confortabil in zilele delicate.
 

Ce tip de silueta avantajeaza costumele de baie rochita?


De regula, femeile cu silueta para, care au tendinta de a acumula celulita in zona coapselor si a posteriorului sunt cele mai indicate pentru un astfel de model. Costumele de baie rochita pot ascunde cu succes micile imperfectiuni cauzate de depunerea celulitei. 

Insa si femeile cu silueta clepsidra sau silueta triunghi inversat pot purta costume de baie rochita cat timp stiu sa isi puna in valoare calitatile si reusesc sa dea dovada de o doza de feminitate in plus.
 

Cum sa iti alegi costumul de baie perfect?


De data aceasta, nu vom vorbi despre cum sa iti alegi costumul de baie ideal atunci cand mergi in vacanta, ci mai degraba ce ar trebui sa eviti atunci cand mergi la cumparaturi. Aceste greseli trebuie evitate de toate femeile care isi doresc sa arate bine sub razele soarelui! 

    • Porti acelasi costum in fiecare vara
Poate ai gasit modelul perfect, in care te simti excelent si arati exact asa cum vrei. Dar trebuie sa stii ca materialele din care sunt realizate costumele de baie contin elastan sau fibre elastice, care odata cu trecerea timpului isi pierd flexibilitatea. Cu alte cuvinte, costumul tau vechi se "lasa", nu iti mai ofera sustinerea adecvata si astfel te poate dezavantaja. Cumpara altul nou in acelasi stil si renunta la costumul vechi.

    • Nu alegi costumul de baie in functie de activitati
Daca faci precum majoritatea femeilor si porti acelasi costum pentru diferite activitati, de la bronzat, sport pe plaja sau balaceala in parcurile acvatice, trebuie sa stii ca este cat se poate de gresit. Motivul este simplu: nu vrei sa ai parte de momente stanjenitoare si sa ramai fara slipi sau sutien atunci cand sari in apa, te dai pe tobogan sau joci volei pe plaja. Pentru astfel de activitati exista costume special concepute, care ofera o sustinere foarte buna, sunt comode si raman la locul lor.

    • Sutienul nu ofera suficienta sustinere
Aceasta regula se aplica in special femeilor cu sanii mari. Exista numeroase modele de sutiene pentru plaja care ofera sustinerea adecvata. O regula esentiala este sa le alegi pe cele cu bretele mai groase, care isi mentin forma si nu se lasa precum cele subtiri.

    • Nu iei in considerare costumele dintr-o singura piesa
Costumele dintr-o singura piesa sunt adesea evitate de numeroase femei. Dar de cativa ani sunt in tendinte si ai la dispozitie o multime de modele foarte interesante, precum cele decupate sau asimetrice.

    • Nu incerci stiluri noi
Dacă te uiti in dulap, probabil vei descoperi ca ai costume de baie de acelasi stil. Chiar daca ai gasit modelul care iti place cel mai mult si ti se potriveste, nu te teme sa incerci look-uri noi. De exemplu, poti purta costumele de baie asimetrice, cele cu sutien de tip bustiera sau cele dintr-o singura piesa.

Asadar, asigura-te ca eviti aceste greseli cand mai faci cumparaturi pentru bagajul din sezonul estival si fii mai sigura pe tine in alegerile vestimentare pe care le faci! Intuitia feminina nu te va lasa la greu niciodata! 

Sursa foto: https://www.banggood.com/fashion-collection-185.html
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu