Pastreaza-ti feminitatea cu aceste costume de baie pentru sani mici!

Pastreaza-ti feminitatea cu aceste costume de baie pentru sani mici!

Alegerea unor costume de baie pentru plaja sau piscina devine cu atat mai dificila daca esti posesoarea unui bust mai mic si iti doresti sa il faci sa para cu doua sau trei masuri mai mari.

"Minunile" se pot intampla, insa trebuie sa ai grija sa alegi modelul potrivit, care sa vina fix pe tine si care sa nu creeze impresia de zona umflata in mod exagerat. 

Daca ai incercat fel si fel de modele si nu ai fost multumita de efectul lor, iti propun sa arunci o privire pe aceste costume de baie pentru sani mici si sa te imaginezi deja pe plaja, cu un cocktail in mana.

Micile defecte se vor transforma in cele mai frumoase atuuri cat ai spune "bronz"!

costum de baie 2 piese balconette auriu marko

Costum de baie Marko Greta Nero

Costumul este confectionat din material elastic, ce revine la forma initiala. Este recomandat a se spala la 30 de grade. Slipul este dublat, pentru un maxim de discretie.

costum de baie sani mici balconette albastru

Costum de baie Filao III

Costum de baie doua piese Filao III, aspect elegant, nuanta de albastru regal decorata cu detalii aurii. Sutien de baie tip bandeau care ofera sustinere si dupa deconectarea bretelelor. Interiorul cu banda de silicon. Slip croiala clasica, potrivit pentru orice tip de silueta.

costum de baie 2 piese sani mici sexy portocaliu obsessive

Costum de baie Obsessive Paralia

Eleganta in culori de vara! Ce poate fi mai seducator?

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: cu sarme de sustinere
Modalitate prindere sutien: La spate si dupa gat
Tip slip: Tanga

Un costum de baie ce-ti va sublinia curbele intr-un mod clasic , dar si provocator. Cupele sutienului prevazute cu sarme de sustinere,dau un aspect uimitor bustului Sutienul se leaga la spate si dupa gat. Slipul tanga completeaza aceasta tinuta.

costum de baie sani mici portocaliu

Costum de baie doua piese Edda

Costum de baie doua piese Edda, de la brand-ul italian Vacanze. Cupele triunghiulare detin pernite detasabile iar tivul continua pana in zona bretelelor. Slip practic, detine snururi laterale.

costum de baie slip brazilian bandeau

Costum de baie Simonetta

Costum de baie de lux Simonetta, decorat cu model floral. Sutien de baie tip bandea, decorat cu volane; slip practic care se leaga in partile laterale, croiala braziliana. De la brand-ul italian Vacanze.

costum de baie 2 piese fara bretele negru

Costum de baie Lombia

Clasic dar totusi interesant. Acest costum de baie alb-negru iti evidentiaza punctele forte. Sutien de baie intarit, croiala tip bardot - confera o forma frumoasa bustului.

costum de baie fara bretele bandeau slip croiala braziliana

Costum de baie Nina

Costum de baie doua piese Nina, in nuante pamantii. Sutien de baie intarit, tip bandeau - confera un decolteu frumos. Slip croiala braziliana, partea din spate cu o cusatura verticala ce iti evidentiaza formele.

costum de baie 2 piese tip bandana cu buline alb si rosu fara bretele

Costum de baie Haydin

Costum de baie pentru sani mici, ideal pentru plaja sau piscina. Material: 95% polyester, 5% spandex.

costum de baie sani mici bandeau negru volanase slip talie inalta

Costum de baie Heathar

Costum de baie pentru sani mici, ideal pentru plaja sau piscina. Ia-l cu tine in zilele de vacanta si te vei simti feminina si sexy. Material: 95% polyester, 5% spandex.

costum de baie intreg sani mici volanase animal print lorin

Costum de baie Lorin

Costum de baie intreg din colectia Lorin. Model confectionat din material ornamentat.

- Cupa rigidizata.
- Bretele reglabile.
- Incheiere cu carlig.

 
Vezi si alte COSTUME DE BAIE
 

De ce sa porti costume de baie pentru sani mici?


    • Te ajuta sa te simti mai feminina;
    • Iti transforma defectele in calitati;
    • Sunt colorate si ideale pentru vara;
    • Confera un plus de volum bustului;
    • Iti fac sanii sa para mai apetisanti.
 

Ce silueta avantajeaza costumele de baie pentru sani mici?


Costumele de baie pentru sani mici sunt ideale pentru femeile suple, care nu au un bust foarte generos si care isi doresc sa mascheze acest lucru. De asemenea, si femeile cu silueta para sau clepsidra care sunt mai voluptuoase in partea de jos isi pot echilibra proportiile cu ajutorul unor costume de baie pentru sani mici. 
 

Cum sa iti alegi costumul de baie perfect?


Daca ai sanii mici, dar vrei să creezi iluzia unui bust mai generos, trebuie sa acorzi atentie, in primul rand, sutienului. Cea mai simpla metoda de a mima un bust mai plin de voluptate este cu un sutien stil balconette. Un alt truc util este sa atragi atentia asupra soldurilor. In acest caz, este bine sa cauti un slip a carui bata superioara prezinta volanase.

Totodata, sutienele stil bandeau care mai au si un nod in mijloc si materialul drapat peste cupe adauga volumul dorit.

Printurile si volanasele sunt, de asemenea, o idee buna. La fel si culorile tari. In plus, daca vrei sa atragi si mai mult atentia asupra pieptului, punandu-l in prim-plan, incearca printuri sau nuante aprinse numai in jumatatea de sus a corpului, completand cu un slip intr-o culoare inchisa.

Acum ca ai aflat cum sa iti alegi costumul de baie potrivit, aminteste-ti ca nu trebuie sa depui foarte mult efort pentru a te simti bine in pielea ta si a radia de frumusete. Priveste-te mai des in oglinda si zambeste in fata propriei persoane, te vei simti mai implinita! 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu