Poarta halate de dama din satin - Fii o adevarata lady!

Poarta halate de dama din satin - Fii o adevarata lady!

Daca tii mult la imaginea ta chiar si atunci cand stai in casa si iti place sa arati bine, elegant si, pe cat posibil, intr-o tinuta sexy si atragatoare, halatele din satin sunt cea mai buna solutie pentru tine. Acestea iti vor garanta o aparitie misterioasa si feminina si vor avea un efect garantat de seductie asupra partenerului. 

Poarta-le in timpul zilei pentru a te bucura de materialul placut la atingere si foarte fin si nu uita sa le imbraci seara, inainte de culcare, atunci cand simti nevoia de un accesoriu in plus pe langa lenjeria intima. Practic, despre halatele din satin putem spune ca sunt exact ca preludiul: te ademenesc in mrejele seductiei si iti ofera atat cat trebuie pentru a te incita. 

Nu-i asa ca esti curioasa sa le descoperi?
 

Iata ce halate de dama din satin ti-am pregatit! 


halat satin dantela negru scurt sexy

Halat Beauty Night Stephanie

O tinuta de interior, comoda, lejera si extrem de sexy, ce se leaga in talie cu ajutorul unui cordon. Materialul moale si placut la atingere cade usor pe corp, satinul stralucitor fiind intr-o combinatie perfecta cu dantela fina inserata in laterale si pe maneci. Produsul poate fi asortat oricarei piese de lenjerie, accesorizand-o perfect.

capot dama satin roz halat

Capot dama Escora

Capot satinat de lux, ideal pentru serile in doi. Satin de culoare roz si dantela neagra fermecatoare. Zona taliei cu banda satinata.

capot satinat verde halat dama

Capot satinat Emerald

Lasa-te rasfatata de capotul satinat Emerald. Design minimalist completat de insertii florale la capetele manecilor. In nuanta eleganta de smarald.

halat satin sexy roz pudrat

Halat Livco Maverick

O tinuta de interior, comoda, lejera si extrem de sexy, ce se leaga in talie cu ajutorul unui cordon. Materialul moale,satinat si placut la atingere cade usor pe corp. Produsul poate fi asortat oricarei piese de lenjerie, accesorizand-o perfect!

halat dama satin albastru dantela fin

Capot satinat Sapphire

Invaluie-ti formele in capotul elegant Sapphire in nuanta fermecatoare de safir. Insertiile din tul decorate cu broderii aurii face ca aceasta piesa sa fie deosebita.

halat dama satin dantela lung rosu sexy

Halat Beauty Night Electra

Halat lung de culoare rosie, cu gluga atasata, confectionat din satin si dantela. Produsul se leaga cu ajutorul unui cordon inserat sub bust. Decolteul adanc, gluga atasata si chilotul stil panty, inclus, fac din acest produs unul ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta sexy!

halat dama satin alb sexy scurt mireasa

Halat Beauty Night Fabienne

O tinuta de interior, comoda, lejera si extrem de sexy, ce se leaga in talie cu ajutorul unui cordon. Materialul moale si placut la atingere cade usor pe corp, satinul stralucitor fiind intr-o combinatie perfecta cu dantela fina inserata in laterale, pe maneci si la spate. Produsul poate fi asortat oricarei piese de lenjerie, accesorizand-o perfect!

halat dama satin elegant albastru etam scurt

Halat Etam Escale
Halat din colectia Etam. Model confectionat din material neted.

- Fason drept.
- Decolteu cu talie
- Inserturi decorative.

halat dama satin maneci evazate sexy albastru

Halat Chilirose Eliza  
 
Halat din satin, cu maneci 3/4 evazate. Produsul contine cordon. Pentru varianta pe albastru, culoarea produsului este mult mai inchisa decat cea ilustrata in imaginea acestuia.

O tinuta de interior, comoda, lejera si extrem de sexy, ce se leaga in talie cu ajutorul unui cordon. Materialul moale si placut la atingere cade usor pe corp. Dantela fina inserata la baza manecilor si a halatului sporeste farmecul produsului. Produsul poate fi asortat oricarei piese de lenjerie, accesorizand-o perfect!

halat dama satin sexy dantela scurt

Halat Obsessive

Un halat de interior, confectionat din material satinat, cu maneci scurte din dantela, ce poate fi purtat inchis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune. Produsul include chilotul tanga.

Fii deosebita zi de zi! Poarta acest halat lejer de interior si fii o aparitie sexy, indiferent de imprejurare. Poate fi purtat pe deasupra unui set de lenjerie intima sau direct pe piele. Produsul este confectionat din material din satin moale, cu maneci scurte din dantela, tivit pe margine cu dantela brodata.
 
Vezi si alte modele de HALATE DIN SATIN
 

De ce sa porti halate din satin? 


    • Iti ofera o aparitie sexy si feminina;
    • Te fac sa te simti bine cu ceea ce porti in casa;
    • Modelele cu cordon iti accentueaza talia;
    • Sunt ideale cand e cald si vrei sa porti ceva subtire si fin;
    • Nu provoaca iritatii sau alergii;
    • Se asorteaza cu aproape orice model de lenjerie intima;
    • Se intretin usor.
 

Ce silueta avantajeaza acest tip de halate?


Daca iti place sa porti halate din satin, trebuie sa stii ca materialul lucios avantajeaza femeile suple, care au o silueta bine proportionata. 

In cazul in care ai cateva kilograme in plus sau vrei sa ascunzi micile imperfectiuni, specialistii recomanda sa optezi pentru modele in culori mai inchise, precum negru, bleumarin, grena sau gri petrol si sa mergi pe varianta unor halate din satin lungi, care ascund picioarele. 

Pentru a obtine un efect de alungire a siluetei, mizeaza pe modelele cu cordon in talie si fara insertii din dantela. 
 

Cum sa iti alegi halatele ideale?


Spre deosebire de articolele de lenjerie intima, halatele nu sunt piese atat de complexe, astfel ca nu e complicat sa alegi modelul potrivit pentru tine. Totusi, daca vrei sa tii cont de anumite lucruri inainte de a face o achizitie, iata care sunt aspectele esentiale pe care trebuie sa le stii: 

    • alege marimea potrivita - mizeaza pe modele ceva mai largi, in care sa te simti bine si sa incapi oricand, chiar daca te ingrasi sau mai slabesti cateva kilograme;
    • cauta un material in care sa te simti confortabil atunci cand stai in casa - opteaza pentru materiale compatibile 100% cu pielea ta, care nu iti provoaca alergii sau iritatii;
    • achizitioneaza halate potrivite cu stilul tau vestimentar, pe care sa nu iti fie teama sau rusine sa le porti alaturi de partener sau de familie;
    • ai grija la lungime, astfel incat sa te asiguri ca halatul cumparat nu este nici prea scurt, nici prea lung - de asemenea, arunca o privire si la lungimea manecilor, astfel incat sa fii sigura ca acest accesoriu nu te va incomoda.

Sursa foto: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu