Sexy mamacita la plaja – TOP costume de baie fara burete

Sexy mamacita la plaja – TOP costume de baie fara burete

Ai purtat vreodata costume de baie fara burete? Daca raspunsul este "nu", ar trebui sa faci o schimbare majora in garderoba de plaja si sa incerci aceste piese simple si foarte lejere.

La inceput, trebuie sa recunosc ca am fost putin sceptica in privinta lor, insa acum mi se par de-a dreptul indispensabile, asa ca iau cel putin un model cu mine de fiecare data cand merg la plaja sau la piscina, sa ma bronzez. 

Daca ti-ai propus sa faci furori pe plaja si sa intorci toate privirile, aceste modele iti vor oferi confortul de care ai nevoie pentru a te simti sexy! 
 

Costume de baie fara burete din 2 piese


costum de baie bustiera fara burete transparenta

COSTUM DE BAIE DIN DOUA PIESE VAMIKA albastru

Costum de baie transparent alcatuit din bikini si bustiera fara burete. Material: 95% polyester, 5% spandex. Tesatura moale si elastica, foarte confortabila pentru piele.

costum de baie 2020 obsessive animal print fara intaritura

Costum de baie Obsessive California

Costum de baie din două părți sexy - roz deschis sau model animal sălbatic. Alegerea este a ta acum ...

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: Fara intaritura
Modalitate prindere sutien: La spate si dupa gat
Tip slip: Clasic
Modalitate prindere slip: Laterale

Îți place să te răzgândești foarte des? Cu acest costum nu este o problemă! Slipul de baie reversibil te va face să te îndrăgostești de acest costum! Perfect ajustat la forma corpului tau cu ajutorul snururilor cu care se regleaza slipul si sutienul, acest costum te va face sa arati ispititor.

costum de baie 2 piese sexy auriu bikini

Costum de baie Obsessive Bella Vista

Costum de baie din doua piese, cu slip string si cupe neintarite.

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: Fara intaritura
Modalitate prindere sutien: La spate si dupa gat
Tip slip: Tanga
Modalitate prindere slip: In laterale

Un costum de baie sexy si provocator. Perfect ajustat la forma corpului tau cu ajutorul snururilor cu care se regleaza slipul si sutienul, acest costum te va face sa arati ispititor. Poti opta pentru varianta de culoare bej-auriu sau cea neagra.

costum de baie talie inalta sutien fara intaritura obsessive

Costum de baie Obsessive Hamptonella

Clasa si eleganta intr-un costum de baie, in stilul anilor 90, cu accent modern.

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: Fara intaritura
Modalitate prindere sutien: La spate si dupa gat
Tip slip: Brazilian

Acest costum de baie, din doua piese, va sublinia toate formele corpului în cel mai uimitor mod! Sutienul, ale carui bretele incrucisate, se leaga dupa gat si slipul cu talie inalta, fac ca acest costum sa fie unic.


costum de baie fara burete dorina verde

Costum de baie Jaguar Dorina

Model confectionat din material neted.

- Cupa moale.
- Incheiere cu carlig.
- Bretele reglabile.
- Detalii decorative.

costum de baie fara burete boho chic roz

COSTUM DE BAIE DIN DOUA PIESE PRECIOSA roz

Costum de baie sexy cu croiala boho chic accesorizat cu metal auriu. Material: 95% Polyester, 5% Spandex.


costum de baie fara burete dungi

Costum de baie doua piese Atrani

Material confortabil, model modern cu dungi si croiala ingenioasa. Asa se poate descrie costumul de baie Atrani. Partea superioara poate fi purtata cu sau fara pernite. Slip croiala clasica.

costum de baie fara burete 2 piese flori

Costum de baie doua piese Tripical

Costum de baie doua piese. Material cu proprietati de uscare rapida, rezistent la clor. Cupe neintarite, nu detine balene. Se imbraca pe cap. Slip croiala clasica, se leaga in partile laterale. 
 

Costume de baie intregi fara burete


costum de baie intreg fara burete

Costum de baie Answear

Costum de baie intreg din colectia Answear. Model confectionat din material elastic. Are cupa moale si curele nereglabile, nedemontabile. Insertii decorative.

costum de baie fara burete intreg roz

Undiz - costum de baie Corossoliz

Costum de baie intreg din colectia Undiz. Model confectionat din material neted. Cupa moale. Material care se usuca rapid. Decupare profunda. Curele nereglabile, nedemontabile.

costum de baie intreg fara burete verde

Undiz - costum de baie Fondmariniz Palmiz

Costum de baie intreg din colectia Undiz. Model confectionat din material ornamentat. Material care se usuca rapid. Decupare profunda. Cupa moale. Curele nereglabile, nedemontabile.

costum de baie intreg etam albastru

Etam - Costum de baie Eddy​​​​​​​

Costum de baie intreg din colectia Etam. Model confectionat din material neted.

- Cupa moale.
- Intre cupe detaliu decorativ.
- Curele nereglabile, nedemontabile.

Compoziție: Captuseala: 8% Elastan, 92% Poliamida
Materialul de baza: 27% Elastan, 73% Poliamida

costum de baie intreg sexy slip brazilian obsessive negru

Costum de baie Obsessive Acantila​​​​​​​

Costum de baie intreg realizat din material elastic, ce se va mula perfect pe trup.


Tip costum: Intreg
Tip cupe: Fara intaritura
Modalitate prindere sutien: Dupa gat
Tip slip: Brazilian cu talie inalta

Poarta acest costum sexy si cu siguranta vei deveni o ispita. Spatele dezgolit, decupajul de pe abdomen, alaturi de slipul cu talie inalta, care va face ca picioarele sa arate mult mai lungi, fac ca acest costum sa fie unic.

costum de baie intreg sexy rox neon manzara
​​​​​​​
Vezi si alte COSTUME DE BAIE

COSTUM DE BAIE INTREG VAIDEHI roz​​​​​​​

Costum de baie intreg roz neon, cu bretele sexy la spate. Material: 95% polyester, 5% spandex
 

Ce este un sutien de baie fara burete?


Un sutien de baie fara burete este o piesa foarte moale si delicata, care iti contureaza bustul in detaliu si ii ofera un aspect cu rotunjimi uniforme si apetisante. 
 

Ce ar trebui sa stii despre acest tip de sutien de baie? 


Acest tip de sutien de baie este foarte confortabil, fiind extrem de apreciat de mai toate reprezentantele sexului frumos. Materialele se simt placut pe piele, oferind in acelasi timp sustinerea necesara. 

Bretelele sunt ferm cusute, astfel incat sa prezinte siguranta. Poti purta un sutien de baie fara burete ori de cate ori simti nevoia sa nu mai fii incorsetata si sa porti ceva simplu, pe care abia sa il simti. Acesta iti acopera in intregime sanul si iti modeleaza bustul, oferindu-i o forma naturala. 
 

Pentru ce tipuri de sani este potrivit acest tip de sutien de baie?


Acest tip de sutien de baie este potrivit atat pentru femeile care au un bust voluminos, cat si pentru cele care au sanii mai mici si vor sa ii puna in evidenta cu ajutorul unui articol fin si delicat. Mai mult, este foarte apreciat de femeile care se confrunta cu alergii in zona sanilor sau care au sanii foarte sensibili. 

Este adevarat ca acest tip de sutien de baie ofera mai mult confort decat sustinere, insa, chiar si asa, este la mare cautare. 
 

Cum sa alegi un costum de baie potrivit pentru tine?


Cand vine vorba de a arata bine in costum de baie, mai toate femeile fac ce fac si gasesc imediat cel putin un defect care sa le alunge gandul de a-si arata silueta in vacanta. Totusi, exista o solutie chiar si pentru cea mai mica imperfectiune. Spre exemplu

- daca nu ai talia evidentiata, opteaza pentru costume de baie cu linii in V, modele cu decupaje laterale, materiale cu continut mare de elastan, drapaje laterale sau forme si culori neobisnuite. 

- daca ai picioarele mai scurte, alege costume de baie cu imprimeuri verticale, care iti alungesc silueta si te fac sa pari mai inalta. Nu uita de decolteurile adanci, care vor distrage atentia de la zona inferioara a corpului.

- daca esti plinuta, cauta costumele de baie cu o marime mai mare, astfel incat sa te asiguri ca te vei simti confortabil si ca tesutul adipos nu va iesi la suprafata. Nu uita de culorile inchise si mate, care iti vin de minune in acest caz. 

- daca ai bustul foarte mic si plat, indreapta-ti atentia spre costume de baie a caror bretele se leaga dupa gat, intrucat aceste modele vor face sanii sa devina mai plini si mai senzuali. Acest truc este valabil numai daca ai umerii foarte ingusti in comparatie cu jumatatea inferioara a corpului. In acest caz, poti alege sutienele tip bandeau, fara bretele, care maresc pieptul si nu aluneca de pe sanii mici. 

- daca vrei sa acoperi cat mai mult din partile corpului din cauza celulitei inestetice sau a coapselor mai pline, accesorizeaza costumele de baie cu un sarong. Leaga-l in unghi in jurul abdomenului cu un nod care sa ajunga in zona soldurilor pentru a crea o diagonala pronuntata peste aceasta parte a corpului. 

Nu-i asa ca e simplu sa fii frumoasa? Poarta costume de baie fara burete ori de cate ori simti nevoia de ceva confortabil si foarte simplu. Nu doar ca ii vei da gata pe reprezentantii sexului tare, dar te vei simti foarte sexy si incredibil de frumoasa! 

​​​​​​​Sursa foto: freepick.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu