Te vei indragosti de aceste pijamale de dama de vara lejere!

Te vei indragosti de aceste pijamale de dama de vara lejere!

La tine in casa si mai ales la tine in pat te poti simti ca in vacanta. Alege pijamale dama de vara si sigur te vei bucura de confort si lejeritate. 

Unde mai pui ca si partenerul s-ar putea sa fie mai fericit cu mai multa piele la vedere? 
 

Iata ce pijamale dama de vara se numara printre cele mai cautate! 

set-pijama-negru-lebada

SET SEXY LIVCO SNOWFLAKE SWAN NEGRU

O pijama lejera si confortabila compusa din bluza si pantaloni scurti, materialul fiind imprimat cu stelute albe, pentru un plus de farmec.

O tinuta de interior confectionata din material fin si delicat, in clasica culoare neagra, impodobita cu stelute mici de culoare alba. Un produs ce dezvaluie frumusetea trupului feminin noapte de noapte.

Compozitie:
- 100% bumbac.


pijama dama bumbac haioasa pantaloni scurti de vara

SET SEXY LIVCO PYGMY OWL

O pijama lejera si confortabila compusa din bluza si pantaloni scurti cu imprimeu.

Alege sa fii sexy dar si inocenta, in acelasi timp. Tinuta este compusa din pantaloni scurti lejeri si bluza. Materialul moale si placut la atingere din care sunt realizate iti va mangaia trupul, oferindu-ti tot confortul necesar.

Compozitie:
- 100% cotton


pijama dama de vara bumbac tricou pantaloni scurti
Pijama Brave Soul

Pijama din colectia Brave Soul. Model confectionat din tricot.

- Fason drept.
- Maneca scurta.
- Decolteu rotund.
- Banda elastica in talie.
- Material tricot flexibil si subtire.

set-pijama-dungi-albastru-alb

Pijama damă Peach

Pijama damă Peach, confecționată din bumbac, design fresh de vară. Maiou cu model dungat, pantalon cu model confecționat din viscoză plăcută pe piele, ușoară.

  • Pijama dama
  • Tricot
  • Maiou
pijama-negru-flori
Set pijama Abbey

În pijamaua Abbey, din viscoză, vă bucurați de un confort absolut pe durata somnului. Material ușor, aerisit, foarte plăcut pe piele. Decorată cu motive florale.

  • Pijama dama
  • Panza
  • Maiou
set-pijama-panda-albastru

SET SEXY LIVCO MRS. PANDA ALBASTRU

Tinuta de noapte lejera, compusa din pantaloni scurti si tricou.

Alege sa fii sexy dar si jucausa, in acelasi timp. Tinuta este compusa din pantaloni scurti si tricou. Materialul moale si placut la atingere din care sunt realizate iti va mangaia trupul, oferindu-ti tot confortul necesar.

Compozitie:
- 100% cotton
set-pijama-rosu-dantela
SET SEXY DONNA KELLY 1/2-R ROSU
 

O pijama sexy si confortabila compusa din top si pantaloni scurti.

Alege pentru aceasta noapte o tinuta lejera, dar si sexy in acelasi timp. Pantalonul scurt si topul sunt realizate din material moale si placut la atingere in combinatie cu dantela. Dantela inserata pe decolteu si bretelele subtiri evidentiaza linia gatului si a umerilor, dand si un aer elegant produsului.

Compozitie:
- 90% vascoza
- 5% elastan
- 5% poliamida
set-pijama-galben-negru-princess

SET SEXY DONNA PRINCESSA 1/2 NEGRU

Alege pentru un somn odihnitor, aceasta pijama din doua piese, cu un farmec unic, dat de combinatie de culori a materialului cu imprimeuri regale. Setul este format dintr-o bluză confortabilă cu mânecă scurtă, cu decolteu în V și pantaloni scurti.

Compozitie:
- 95% vascoza
- 5% elasan
set-pijama-alb-coala

SET SEXY LIVCO PHASCO WHITE ALB

Alege acest set confortabil, confectionat din bumbac, ideal de purtat in timpul noptii.

Alege pentru noptile fierbinti de vara aceasta lenjerie sexy si lejera. Produsul este confectionat din bumbac cu imprimeu viu colorat, material moale si racoros ce-ti va mangaia trupul.

Compozitie:
- 100% bumbac




 

Ce silueta avantajeaza pijamalele de dama de vara?


Daca vorbim de pijamale dama de vara care au pantaloni scurti si maiou sau tricou, cu siguranta cele mai "norocoase" femeile sunt cele cu silueta supla si bine proportionata, care nu au nimic de ascuns sau de mascat. Insa exista si pijamale dama de vara lungi, fabricate din materiale vaporoase si fine, ca matasea sau satinul, astfel ca acestea pot avantaja mai multe tipuri de siluete, printre care se numara si silueta pentru sau silueta clepsidra. 

Indiferent de conformatia corpului tau, retine ca este foarte important sa porti ceea ce iti place si ce te face sa te simti confortabil atunci cand iti petreci timpul liber. Nu e nimic mai placut decat sa te relaxezi in pat, dupa o zi grea si agitata, imbracata in pijamalele tale preferate. 

Cum sa iti alegi pijamalele de dama perfecte?


E greu sa alegi un lucru perfect, mai ales atunci cand vine vorba de articolele de imbracaminte pe care oricum, la un moment dat, le vei schimba. Daca vrei sa te simti bine cu ceea ce porti zi de zi, investeste in cateva produse de inalta calitate, care sa isi justifice pretul. 

Mai exact, cand vorbim de pijamale dama mai scumpe, este foarte important ca materialul sa fie premium, fabricat din cea mai buna tesatura. De asemenea, croiala si designul in ansamblu au o mare importanta, intrucat o croiala buna te poate avantaja si o croiala facuta pe repede inainte iti poate strica imaginea pe care tu ti-ai proiectat-o ​​cand ai vazut respectivele pijamale. 

Asadar, in loc sa fii atenta la culori sau la accesorizare, mizeaza pe calitatea materialului si felul in care acecsta este 100% compatibil cu pielea ta. Vezi daca pijamaua nu te strange, nu iti provoaca disconfort si nu te zgarie, asa cum se intampla adesea. Cu ea dormi cel putin 8 ore pe noapte, cateva zile pe saptamana, prin urmare este foarte important sa intelegi perfect cu articolul tau preferat. 

Intr-un final, nu uita ca orice piesa de imbracaminte iti poate da o anumita stare de spirit. Asadar, daca ai nevoie de mai multa pozitivitate in viata ta, opteaza pentru pijamale de dama feminine, colorate, care te caracterizeaza in totalitate! 

Sursa foto: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu