Toamna se poarta pijamalele de dama din satin lungi!

Toamna se poarta pijamalele de dama din satin lungi!

Incet, incet, sezonul rece isi intra in drepturi, prin urmare va trebui sa adaptezi garderoba la temperaturile ceva mai scazute.

Chiar daca in interior termometrul arata ceva mai multe grade fata de exterior, e indicat sa porti pijamale cu maneca lunga si pantaloni lungi, asta daca iti doresti sa te bucuri de confort termic sporit. 

Insa asta nu inseamna ca trebuie sa te infofolesti din cap pana in picioare cand dormi sau cand iti petreci timpul liber pe canapea, in fata televizorului.

Nu renunta la feminitate si poarta pijamale de dama din satin lungi! Pe langa faptul ca iti ofera posibilitatea de a face tranzitia de la vara la toamna, acestea sunt perfecte pentru un look senzual, elegant si, totodata, practic. 
 

Iata cele mai frumoase modele de pijamale de dama din satin lungi:


pijama dama satin lunga toamna iarna

Pantaloni de pijama Etam

Pantaloni de pijama din colectia Etam. Model confectionat din tesatura ornamentata.

- Fason drept.
- Banda elastica in talie.
- Buzunare oblice.

Compoziție:
100% Poliester

Model: cu modele
Caracter: fund
Material: satin

pijama dama satin neagra lunga toamna iarna

Pantaloni de pijama Etam

Pantaloni de pijama din colectia Etam. Model confectionat din tesatura ornamentata.

- Fason drept.
- Banda elastica in talie.
- Buzunare oblice.

Compoziție:
100% Poliester

Model: cu modele
Caracter: fund
Material: satin

pijama dama satinata pantaloni lungi maiou primavara toamna

Set Flowers Roses

Setul de dama Flowers Roses imbina satinul neted cu modelul extravagant . Maioul cu bretele tip spaghetti, completat de pantalon lung cu o croiala lejera.

pijama dama satinata panataloni lungi maiou primavara toamna

Compleu satinat Flowers

Compleul Flowers reprezinta alegerea perfecta daca esti in cautarea unui articol de noapte elegant. Din satin neted, excelent pentru pranzurile tarzii sau pentru relaxarea de seara.

pijama dama satin lunga eleganta imprimeu leopard

Pijama satinata Animal

Pijama satinata Animal, model modern tip animal print. Material foarte placut si racoros.

pijama dama satinata eleganta de iarna

Pijama satinata Claire

Pijama dama Claire, din satin, model floral in nuanta de alb si negru. Camasa se inchide cu nasturi, pantalon lung - zona taliei cu elastic confortabil.

pijama satin dama lungi albe

Set satinat de lux Keira

Lasa-te rasfatata de atingerea de lux a setului Keira din satin. Setul este format din pantalon lung si capot delicat, pe care le poti purta si separat. Satin fin placut la atingere, croiala kimono care avantajeaza orice tip de silueta.

pijamale satin lungi dama flori elegante

Pijama dama Rose

Pijama dama Rose, din satin, model frumos: fundal inchis la culoare usor lucios completat model floral fermecator.

pijama dama satin lunga toamna iarna alba

Compleu satinat

Set de noapte Flowers reprezinta o alegere excelenta daca esti in cautarea unui articol elegant de noapte. Din satin neted, excelent pentru micul dejun tarziu sau pentru momentele de relaxare.

pijama dama eleganta satin grasute xxl

Pijama dama Blach

Bucura-te de moliciunea satinului si de aspectul elegant al pijamalei Blanch. Bluza tip camasa cu maneci ¾, inchidere cu nasturi, pantalon cu snur ce permite ajustarea dimensiunii. Model frumos, cu dungi.

pijama dama eleganta satin grasute xxl

Pijama dama Ashley

Pijama dama Ashley, confectionata din satin moale. Bluza tip camasa cu maneci ¾ , inchidere cu nasturi; pantalon cu snur ce permite ajustarea dimensiunii.
 
Vesi si alte modele de PIJAMALE DIN SATIN
 

De ce sa porti pijamale dama satin lungi?


    • Sunt confortabile;
    • Sunt potrivite pentru toamna;
    • Iti asigura protectie termica;
    • Sunt sic;
    • Pot fi purtate atat ziua, cat si seara;
    • Sunt disponibile intr-o gama larga de modele.
 

Ce silueta avantajeaza pijamalele de dama din satin lungi?


Orice femeie poate purta pijamale dama satin lungi, iar acest lucru este posibil gratie materialului fluid si matasos, care acopera orice urma de imperfectiune si lasa la vedere o silueta aproape perfecta. Astfel, daca iti place sa porti mereu ceva rafinat si vrei sa te simti ca o printesa atunci cand stai in "haine de casa", alege pijamale dama satin lungi, perfecte pentru vremea de afara. 

Femeile cu silueta clepsidra sunt cele mai avantajate de modelele din satin, insa si femeile cu silueta para sau triunghi inversat pot purta la discretie pijamale, atat timp cat sunt cu pantaloni lungi si maneca lunga. Poarta-le si tu, le vei indragi inca de la prima purtare!
 

Cum sa iti alegi pijamalele de dama ideale?


Ai ramas in pana de idei si inca nu stii cum sa iti alegi cele mai confortabile pijamale dama din lume? Iata un mic ghid cu cateva sfaturi utile pe care sa le retii usor:

    • Alege un material confortabil, cu care pielea ta sa se simta bine si pe care sa iti faca placere sa il porti in orice clipa. 
    • Cauta marimea potrivita si alege intotdeauna modele usor mai largi, care sa ascunda imperfectiunile si care sa iti ofere lejeritatea de care ai nevoie atunci cand dormi sau stai in casa.
    • Opteaza pentru culori care iti vin bine si care iti plac tie. Nu trebuie sa multumesti pe nimeni, ci sa alegi culori si imprimeuri care te reprezinta si pe care le-ai purta in orice moment, indiferent de tendinte.
    • Mizeaza pe calitate inainte de orice, astfel ca mai bine ai una sau doua perechi de pijamale dama in garderoba decat zece fabricate din materiale de calitate indoielnica.

Acestea sunt doar cateva sfaturi pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand cumperi pijamale dama. Fii la curent cu noutatile si pune confortul tau pe primul plan! Esti singura care poate face asta!

Sursa foto: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu