Top costume de baie intregi cu maneca lunga - Surf like a girl!

Top costume de baie intregi cu maneca lunga - Surf like a girl!

Daca pana acum te-ai obisnuit sa vezi la plaja sau la piscina femei imbracate in costume de baie de-a dreptul minuscule, afla ca moda s-a schimbat si ca noul trend are in prim-plan, in mod paradoxal, mai putina piele la vedere. 

Chiar daca temperaturile depasesc 30 de grade in timpul verii, tot mai multe doamne si domnisoare isi fac aparitia in costume de baie intregi cu maneca lunga menite sa le protejeze de razele periculoase ale soarelui. Confortabile si rezistente, acestea sunt numai bune daca vrei sa te aventurezi in larg si sa faci surfing sau sa fii cool la plaja.

In cele ce urmeaza, descopera care sunt cele mai frumoase modele si cum le poti integra in outfit-ul de vacanta! 

costum de baie maneci lungi negru

Billabong - Costum de baie

Costum de baie intreg din colectia Billabong. Model confectionat din material neted.

- Cupa moale.
- Cu un snur.

Compoziție:
22% Elastan, 78% Poliamida

costum de baie maneci lungi alb

COSTUM DE BAIE CU MANECA LUNGA TOOTA alb

Material:
82% nylon
18% spandex

costum de baie top maneci lungi factor protectie 50

TOP SURF DELPHIA multicolorat

Top dama pentru inot realizat din material termic cu factor de protectie UPF +50. Material: 82% nylon, 18% spandex.

top maneci lungi surf decathlon

Bluza cu fermoar AquaGym

Produs conceput pentru exercitii usoare Aquagym si exercitii dinamice Aquafitness. Pentru utilizatoarele care vor sa isi acopere corpul in timpul sedintelor de Aquafitnes si Aquagym, acesata bluza prezinta o rezistenta foarte buna la clor.

costum de baie maneci lungi surf tankini

COSTUM DE BAIE IN DUNGI FIONA multicolorat

Costum de baie intreg cu buline. Are maneci lungi, fermoar in fata, iar chilotul este clasic. Este potrivit pentru inot. 

costum de baie intreg maneci lungi michael kors

Michael Kors - Costum de baie​​​​​​​

Costum de baie intreg din colectia Michael Kors. Model confectionat din material neted.

costum de baie maneci lungi fermoar in fata

COSTUM BAIE SURF negru-roz

Costum de baie intreg de surfing, cu fermoar in fata. Are maneci lungi si chilot clasic. Costumul este captusit in intregime.

- lungime 70 cm

Produs masurat si verificat:
- tip surfing
- fermoar in fata
- maneci lungi
- chilot clasic
- captusit in intregime
- material: 82%Nylon, 18%Spandex

costum de baie maneci lungi fermoar in fata tankini

TOP SURF IN DUNGI JULIETA multicolorat​​​​​​​

Top pentru surf cu imprimeu in dungi, realizat 82% nylon, 18% spandex​​​​​​​.

costum de baie pantaloni scurti maneci lungi surf

COSTUM DE BAIE IN DUNGI FIONA multicolorat

Costum de baie alcatuit din pantaloni scurti si bluza cu maneci lungi. Potrivita pentru temperaturi scazute. Material: 82% nylon, 18% spandex.

body scufundari neopren costum de baie maneci lungi

BODY SCUFUNDARE ÎN APNEE FRD500 NEOPREN GLIDE SKIN 1,5MM GRI DAMĂ SUBEA​​​​​​​

Produs conceput pentru scufundare în apnee (nivel mediu). Adaptat pentru scufundări în ape calde.
Body-ull asigură libertate de mișcare optimă, în timpul scufundărilor în apă caldă. Sistemul Water Stop reduce intrarea apei la nivelul încheieturilor și șoldurilor.
​​​​​​​
Vezi si alte COSTUME DE BAIE
 

Cand sa porti costume de baie intregi cu maneca lunga 


Inspirate din sporturile nautice, costumele de baie intregi cu maneca lunga sunt ideale daca vrei sa te protejezi de razele daunatoare ale soarelui. E drept ca nu vei fi detinatoarea unui bronz uniform, dar vei reusi sa te feresti de ultraviolete si sa te bucuri de mai mult confort. 

Realizate din materiale de inalta calitate, in care nu transpiri si nici nu iti este cald, modelele cu maneca lunga sunt disponibile in mai multe variante si stiluri, de la sportwear pana la versiunea eleganta, cu maneci din matase sau in stil clopot. 

Acestea iti pot fi un aliat de incredere si in cazul in care vrei sa ascunzi micile imperfectiuni de la nivelul bratelor. Poate nu esti posesoarea unor brate perfect sculptate sau poate ai depozite de grasime si vrei sa camuflezi orice defect din zona superioara a corpului. Ei bine, aceste costume de baie intregi cu maneca lunga reprezinta compromisul perfect intre estetic si practic. 
 

Cum sa iti alegi costumul de baie ideal 


Daca pana acum ai aflat cum sa iti alegi costumul de baie ideal in functie de forma corpului, de calitatile si de defectele pe care le ai, ce zici sa incerci o noua abordare? Poate ar trebui sa optezi pentru accesorii de plaja in functie de locul in care mergi. 

Spre exemplu, pentru orele petrecute la piscina sunt de preferat costumele de baie intregi, in culori si modele care te avantajeaza. O nuanta inchisa a partii inferioare va subtia vizibil talia in timp ce un model floral sau geometric al sutienului va atrage atentia mai ceva ca un magnet. 

Pe de alta parte, daca iti petreci vacanta la malul marii, cele mai potrivite costume de baie sunt cele in doua piese. De exemplu, un sutien cu push-up si un slip colorat vor fi ideale daca ai un bust mic in timp ce un slip cu detalii iti va evidentia superb picioarele. 

Daca ai un bust generos, alege sutiene cu bretele ajustabile pe care le poti asorta cu slipuri in culori neon. Nu uita de pareo, un accesoriu inedit la plaja sau la piscina, care iti va completa perfect tinuta de vara. 

Asadar, optiuni exista, trebuie doar sa ai mai multa incredere in frumusetea ta naturala si sa privesti cu optimism spre...vacanta. La urma urmei, mereu e vara undeva in lume, asa ca bucura-te de soare si de zilelele senine in fiecare zi a vietii tale si poarta costumele de baie care te inspira cel mai mult! 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu