Te simti rusinata cand porti costume de baie? Scapa de problema!

Te simti rusinata cand porti costume de baie? Scapa de problema!

Cand a fost ultima data cand te-ai privit in oglinda in costum de baie si ai fost multumita de ceea ce vezi? E drept ca noi, femeile, suntem greu de satisfacut atunci cand vine vorba de aspectul fizic si mereu vom avea complexe, insa depinde doar de noi daca ne acceptam asa cum suntem sau nu. Poate ca a venit timpul sa schimbi ceva in gandirea ta legata de ceea ce ar trebui sa porti si ce nu in vacanta!

Cu siguranta ti-ai tot spus ca nimic nu ti se potriveste, insa nu te-ai gandit niciodata la faptul ca fie poate nu ai gasit un costum de baie potrivit pentru silueta ta, fie nu te mai simti implinita cu cele pe care le ai deja in sertar. Moda se schimba, gusturile se reinventeaza, asadar poti oricand incerca ceva nou care sa iti vina bine si sa te faca sa te simti atragatoare. 

Citeste si: Culorile Reguli de combinare si purtare

Nu trebuie sa te simti rusinata de imperfectiunile pe care le ai, ci trebuie sa inveti sa traiesti cu ele si, atunci cand ai ocazia, sa le estompezi cu ajutorul unor mici trucuri. Nu toate avem o silueta trasa prin inel si nici masurile 90-60-90, insa cu ajutorul acestor secrete am putea arata minunat la plaja sau la piscina! 

Asigura-te ca ai pielea hidratata
Daca nu esti multumita de modul in care arata pielea ta, ai cateva vergeturi sau pur si simplu vrei sa fie extrem de fina si catifelata, invata sa ai grija de ea constant. Poti introduce in ritualul de ingrijire un scrub saptamanal realizat din miere si zahar brun sau iti poti masa pielea dupa fiecare dus cu cateva picaturi de ulei de cocos. Totodata, un unt de corp hidratant va face minuni pe pielea ta inainte de a te afisa in costum de baie.

Poate ti se par detalii, insa aceste mici trucuri respectate cu strictete vor oferi pielii tale o stralucire incredibila si te vor face sa te simti mai bine atunci cand porti costume de baie. E adevarat ca si lotiunile de plaja sunt benefice, insa pana a ajunge la ele si a te bucura de un bronz superb trupul tau are nevoie de un rasfat suprem. 



Poarta ce ti se potriveste si te face sa te simti bine
Sa te simti bine pe plaja are multe de-a face si cu ceea ce porti. Cu siguranta ai auzit ca modelele de costume de baie se aleg in functie de forma corpului (mar, para, clepsidra, androgina, triunghi sau triunghi inversat), insa asta nu inseamna ca nu ar trebui sa probezi mai multe stiluri si sa iti dai seama cu ce iti sta bine. 

In loc sa iti intrebi partenerul sau o prietena de cum arati in costum de baie, analizeaza-te cu atentie in oglinda si da-ti singura raspunsul! S-ar putea ca un model sexy rosu pe care l-ai vazut sa te faca sa te simti atragatoare sau, din contra, sa nu iti ofere acea senzualitate de care ai nevoie. Indrazneste sa porti culorile preferate, intrucat acestea te vor ajuta sa fii mai increzatoare si sa radiezi si alege costumele care nu doar arata bine, ci chiar fac ceva pentru tine! 

Accesorizeaza-ti tinuta de plaja 
Cateodata, o palarie sic, o pereche de ochelari de soare sau o bratara fina si stralucitoare la glezna pot atrage atentia de la celulita sau vergeturi. Mai mult, un pareo sau un tankini iti poate rezolva problema kilogramelor in plus. Trebuie doar sa stii cum sa combini aceste elemente cu costumele pe care le ai si vei obtine tinute ideale pentru plaja sau piscina. 



Corpul perfect pentru plaja e cel pe care il ai deja
Poate ca nu ai mai purtat costume de baie de ani de zile, insa acest lucru nu ar trebui sa fie un impediment daca vrei sa iti schimbi optica in legatura cu acest subiect. Inainte de a te critica pentru defectele pe care le ai, gandeste-te ca meriti bucuria activitatilor la plaja sau la piscina. Mai mult, meriti sa simti mangaierile catifelate ale soarelui si bucuria apei in jurul tau. Odata ce iti vei depasi temerile legate de purtarea costumului de baie, te vei simti mai frumoasa ca oricand! 

Asadar, doamnelor, simtiti-va bine cu corpul vostru si indrazniti sa fiti mai stralucitoare ca soarele in costume de baie! 
 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu