Modelele Victoria's Secret au vorbit! Cum sa arati sexy atunci cand porti sutiene?

Modelele Victoria's Secret au vorbit! Cum sa arati sexy atunci cand porti sutiene?

Se spune ca sutienele sunt cele mai bune "prietene" ale unei femei. Aceste accesorii fine, comode si feminine ne ofera o naturalete iesita din comun pe care toate ne-o dorim, cu atat mai mult daca suntem in prezenta unui barbat. 

Si chiar daca reprezentantii sexului tare nu se prea pricep la sutiene, ci mai degraba sunt experti in ceea ce se afla dincolo de ele, am putea spune ca opinia lor e foarte importanta in legatura cu acest subiect. In fond, ei sunt cei care tresar la vederea celor mai frumoase femei din lume, modelele Victoria's Secret, care isi etaleaza trupul fara cusur in lenjerie intima si costume de baie. 

De aceea, in cele ce urmeaza, vom invata si noi cateva trucuri de la cele mai iubite femei ale lumii, zeitele de la Victoria's Secret, care ne demonstreaza ca a fi sexy tine nu doar de atitudine, ci si de ceea ce porti. 



Sursa foto: https://www.facebook.com/hoskelsa/

Sutienul perfect NU exista

E bine sa stii ca acest lucru din start, altfel risti sa fii dezamagita de ceea ce gasesti in magazine. Chiar si modelele de la Victoria's Secret au recunoscut, in repetate randuri, faptul ca nu poarta numai un singur tip de sutien, ci mai multe. Asta tocmai din cauza faptului ca accesoriul potrivit in orice situatie si pentru orice femeie nu s-a inventat inca. Super modelele ne invata ca ar trebui sa alegem intotdeauna ce e mai placut si mai confortabil pentru sanii pe care ii avem, fie ei mai mici, mai mari sau mai rotunzi. 

Marimea potrivita se gaseste mai usor decat crezi

Daca vei reusi sa alegi din prima sutienul in marimea potrivita, nu doar ca te vei simti mai confortabil ca de obicei, dar vei fi si mai increzatoare in frumusetea ta. Uita de ghidurile stufoase si detaliile pe care nimeni nu le poate tine minte la cumparaturi! 



Potrivit "ingerasilor" de la Victoria's Secret, exista doar trei aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cauti sutienul potrivit: banda, cupele si bretelele. 

Banda
Pentru a-ti da seama daca sutienul se potriveste sau nu atunci cand probezi, fixeaza banda pe carligul din mijloc, astfel incat sa se aseze confortabil pe spate. Daca te strange, incearca un alt sutien cu o banda mai lata si o dimensiune mai mica a cupei. Nu uita ca banda trebuie sa fie intotdeauna paralela cu podeaua. 

Cupele
Cupele trebuie sa se potriveasca in mod natural pe sani, fara a lasa spatiu intre tine si sutien. Daca simti ca sanii ies pe afara, opteaza pentru un sutien cu o cupa mai mare. In caz contrar, daca ambele cupe se desprind, indreapta-ti atentia catre un sutien cu o cupa mai mica.  

Bretelele
Cea mai mare parte a sustinerii vine de la bretele, tocmai de aceea ele au un rol extrem de important. Bretelele sutienelor ar trebui sa fie suficient de stranse pentru a ramane fixate si a impiedica lasarea cupelor, dar niciodata nu ar trebui sa te jeneze sau sa iti lase urme pe piele. Atunci cand probezi, incearca sa renunti la bretele. Daca sutienul sta perfect si fara ele, inseamna ca aceea este marimea potrivita pentru tine. 

E timpul sa iti cunosti sanii cu adevarat!

Marimea si forma sanilor tai influenteaza enorm modelul de sutien pe care il consideri potrivit, tocmai de aceea e important sa acorzi atentie sanilor tai si sa ii examinezi permanent, fara sa iti fie teama. In loc sa iti faci griji ca acestia nu sunt ca cei pe care ii vezi la show-urile Victoria's Secret, concentreaza-te sa te imbraci pentru corpul tau si sa gasesti ceea ce arata mai bine pentru tine. 



Asadar, in loc sa parasesti magazinul cu nimic sau cu articole de lenjerie intima pe care cu siguranta le vei uita in sertar, mai bine inarmeaza-te cu rabdare si incearca sa gasesti sutiene care merg mana in mana cu personalitatea ta. Aminteste-ti ca pana si cel mai simplu model de sutien, caruia in trecut i-ai declarat razboi, te poate scoate din anonimat, iar acest lucru se datoreaza confortului suprem pe care ti-l ofera! 
 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu