Cele mai fermecatoare costume de baie aurii

Cele mai fermecatoare costume de baie aurii

Sa recunoastem, auriul este o culoare sofisticata si plina de bun gust atat timp cat e purtata cu eleganta si rafinament! Daca vrei sa stralucesti mai ceva ca soarele si sa te contopesti cu nisipul, poarta costume de baie aurii la malul marii si vei fi o adevarata zeita! 
 

Iata care sunt cele mai fermecatoare costume de baie aurii! 

costum de baie 2 piese sexy bikini auriu obsessive

Costum de baie Obsessive Bella Vista

Un costum de baie sexy si provocator. Perfect ajustat la forma corpului tau cu ajutorul snururilor cu care se regleaza slipul si sutienul, acest costum te va face sa arati ispititor. Poti opta pentru varianta de culoare bej-auriu sau cea neagra.

costum de baie intreg sexy benzi auriu manzara

COSTUM DE BAIE HAYLEIGH negru cu auriu​​​​​​​

Costum de baie intreg decorat cu benzi aurii. Material: 95% polyester 5% spandex

costum de baie auriu doua piese

Costum de baie doua piese Verona gold

Costumul de baie Verona gold este perfect atat pentru plaja cat si pentru piscina. Cupe triunghiulare intarite cu pernite Push-Up detasabile, captusite pe interior cu microfibra fina, placuta pe piele. Cupe decorate cu pietricele aurii. Slipul practic se leaga in partile laterale, croiala braziliana.

costum de baie doua piese sexy negru auriu manzara

COSTUM DE BAIE DOUA PIESE UTALLIKA neagra​​​​​​​

Costum de baie sexy din doua piese din material de inalta calitate ce se usuca foarte repede.

Sutienul este extrem de sexy avand cupe triunghiulare cu efect de push-up. Circuitul si bretelele se leaga la spate, cu o breteluta subtire si inca doua bretele ce se aseaza pe langa cupe evideantiind astfel decolteul. Sutienul mai ale atasate doua bretelute ce subliniaza talia facand-o extrem de sexy.

Slipul este tip brasilian confectionat din material fin si un elasten si de calitate care se muleaza pe formele corpului fara a strange pielea.

costum de baie 2 piese sexy fara bretele push up auriu

Costum de baie doua piese Gold​​​​​​​

Vrei sa fii remarcata la plaja? Atunci alege costumul de baie Jordi Gold cu aspect lucios, decorat cu benzi strappy moderne. Sutienul de baie tip bardot si bretelele detasabile confera un decolteu frumos.

- Material cu proprietati de uscare rapida
- Cupe cu efect Push-Up

costum de baie auriu doua piese push up

Costum de baie doua piese Palm Gold

Costum de baie din doua piese. Cupele cu efect push-up confera un decolteu irezistibil iar bretelele detasabile asigura un bronz uniform. Slip cu talie joasa, croiala braziliana, decorat cu snururi cu elemente metalice. Material cu proprietati de uscare rapida. Se leaga dupa gat si in partea din spate.

costum de baie auriu doua piese havana

Costum de baie doua piese Havana 01

Costum de baie doua piese Havana, model extravagant. Cupele intarite cu efect push-up ridica sanii si confera o forma frumoasa. Zona decolteului decorata cu benzi strappy si pietricele aurii. Slip din material cu striatii, croiala braziliana, partile laterale cu benzi strappy contrastante. Material cu proprietati de uscare rapida. Se inchide la spate prin clips metalic. 

​​​​​​​
Vezi si alte COSTUME DE BAIE
 

Auriul, un simbol pentru lux si rafinament


Inca din cele mai vechi timpuri, auriul a fost asociat cu bogatia si luxul. Aurul era purtat de regi si regine, fiind un simbol pentru opulenta si putere. Auriul este solar, cald, pasional si extravagant. Acesta emana pozitivitate, optimism, maretie si aminteste de traditie. 

Este o culoare a invingatorilor, a liderilor, primul loc pe podium fiind intotdeauna rasplatit cu aur. Auriul are si o semnificatie spirituala, fiind asociat cu religia, gratie impactului sau emotional profund. Culoarea aurie este asociata cu divinitatea, intrucat majoritatea lucrurilor de cultura duhovniceasca sunt lucrate in auriu. 
 

Ce spune despre tine auriul?


Daca esti o impatimita a auriului atat din punct de vedere vestimentar, cat si la capitolul bijuterii, inseamna ca esti o persoana inteleapta, curajoasa si demna. Iti place sa indraznesti, sa fii un lider veritabil si sa iti cladesti un imperiu in propria lume. 

Daca ai o atractie speciala pentru auriu, vei fi o femeie stapana pe situatie, increzatoare si de neoprit. Esti extrovertita, onesta, cu o gandire deschisa si foarte naturala. Exista unele momente in care ai o incredere de sine exagerata, insa acest lucru se dovedeste a fi in avantajul tau de cele mai multe ori. Iti place sa cuceresti si esti foarte greu de impresionat. 
 

Cum sa iti alegi costumul de baie potrivit?


Daca si tu ai avut mereu probleme cu alegerea costumului de baie, poate a venit momentul sa iti notezi cateva secrete importante legate de acest subiect. Spre exemplu: 

- fii atenta la material: bumbacul, vascoza, spandexul arata mai bine si se muleaza perfect dupa forma corpului tau;
- evita costumele de baie cu accesorii: acestea te pot incomoda sau iti pot cauza iritatii pe piele;
- cauta costume de baie cat mai simple ca design, in care sa te simti bine si care sa lase pielea sa respire la temperaturi ridicate;
- daca ai picioare scurte, alege costume de baie intregi, care au un efect considerabil de alungire a picioarelor;
- evita costumele de baie prea transparente, intrucat in contact cu apa s-ar putea sa devina si mai "invizibile".
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu