Pijamale dama – Ghidul Nr 1 pentru alegerea modelului ideal!

Pijamale dama – Ghidul Nr 1 pentru alegerea modelului ideal!

Daca ar fi sa ne "punem" activitatile vietii intr-un borcan cam asa ar arata acesta:

cat timp dormim intr-o viata

Fiecare bila corespunde unui an din viata. 

Daca ar fi sa scoatem bilele din borcan si sa le comparam, cam asa ar arata desfasurate:


cat timp dormim intr-o viata

Dupa cum vezi, activitatea pe care o facem cel mai des in timpul vietii este DORMITUL!

Mai exact, petrecem 26 de ani dormind!

Asta inseamna ca, in tot acest timp, purtam haine comode, printre care se numara si pijamalele de dama.

Insa cat de confortabil ne simtim in aceste piese de imbracaminte dupa o zi lunga petrecuta la locul de munca sau in tumultul orasului? Le-am selectat oare dupa anumite criterii bine definite sau le-am cumparat pe cele pe care le-am vazut mai ieftine si mai colorate? 

Inca exista femei care nu poarta deloc pijamale de dama in dormitor. Multe dintre ele fie nu se simt sexy atunci cand le poarta, fie nu stiu ce sa isi aleaga din magazine, asa ca prefera o simpla lenjerie intima sau un tricou mare si larg.

Si cand te gandesti ca celebra Coco Chanel a revolutionat lumea pijamalelor de dama si le-a convins pe femei sa renunte la camasa lunga de noapte in favoarea modelelor din matase si satin. 

Astazi, pijamalele vin intr-o diversitate de tesaturi, de la matase, vascoza, satin si in pentru anotimpul cald pana la bumbac, finet sau fleece pentru sezonul rece. Astfel, este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau.

Credeai ca perechea ideala de pijamale de dama nu s-a inventat pentru tine? Citeste acest ghid de alegere a acestor piese vestimentare si cu siguranta iti vei schimba parerea. Ti-am pregatit articole interesante legate de cat de frumoasa poate fi viata in pijamale. Totodata, vei fi surprinsa de cat de multe modele inedite se gasesc acum in magazine.

Da-le o sansa pijamalelor si invata sa te bucuri de confortul lor suprem! Te vei trezi mai fericita, timpul petrecut in casa va fi mai placut iar noptile vor fi mai palpitante in preajma celor dragi. Mai mult, vei invata sa fii seducatoare fara sa renunti la confort si vei purta aceste haine ca o adevarata regina a propriului tau dormitor. 
 

Alege pijamale de dama in functie de:

Materialul din care sunt realizate

Eleganta si in dormitor? Poarta pijamale din satin!

pijamale dama satin


Cand simti nevoia sa dai un reset "tinutelor" tale de casa, poarta ceva mai elegant si mai rafinat. Nu trebuie sa iti iei rochia din dressing si sa te plimbi prin casa in pantofi cu tot, ci poti purta ceva mult mai confortabil si mai delicat. 

Este vorba despre mult indragitele pijamale din satin, cele in care te poti simti feminina zi si noapte, indiferent de lucrurile pe care le faci acasa. Poti lucra in pijamale de pe fotoliul tau colorat si confortabil sau iti poti aranja parul si machiajul la masa de toaleta ca o adevarata aristocrata contemporana. Nu mai vorbim de faptul ca si partenerul tau va fi incantat sa te vada intr-un set de pijamale din satin sexy. 

Trebuie sa recunosc ca aceste modele sunt preferatele mele in materie de design si culori, asa ca alege inspirat si bucura-te de cele mai bune oferte pe care le gasesti online! 

Pijamale dama din bumbac in care te vei simti incredibil de confortabil!

pijamale dama bumbac


In intimitatea caminului tau, cu siguranta simti nevoia sa porti articole vestimentare confortabile, care sa iti ofere flexibilitate si mai multa libertate de miscare. Daca vrei sa inlaturi senzatia de disconfort si sa porti ceva calduros si placut la atingere, pijamalele din bumbac reprezinta alegerea ideala. 

Realizate din bumbac de inalta calitate, aceste modele superbe iti vor oferi rasfatul delicat de care orice femeie are nevoie. 
 
Iata cu ce fel de pijamale din bumbac iti poti completa garderoba!

Femeia moderna poarta pijamale satinate!

pijamale satinate


Chiar daca toamna isi intra usor, usor in drepturi, "tinuta" de somn trebuie sa ramana la fel de fina si rafinata ca si pana acum. Spre exemplu, daca iti place sa porti pijamale satinate, nu trebuie sa renunti la ele, ci dimpotriva, sa alegi atat modele cu maneca lunga si pantaloni lungi, cat si modele scurte si sexy.

Pe langa faptul ca iti sporesc senzualitatea si te ajuta sa ramai la fel de captivanta ca atunci cand te pregatesti sa iesi in oras, pijamalele de dama din satin iti ofera o stare incredibil de buna. Poarta-le mai des in dormitor si iubitul tau va cauta pretexte sa te vada mai des!
 
Iata cu ce pijamale satinate sa iti completezi garderoba! 

Descopera cele mai cautate modele de pijamale de dama din satin ieftine!

pijamale dama satin ieftine


Noi, femeile, niciodata nu avem prea multe haine, nici macar atunci cand vine vorba de pijamale.

Oricat de mult ne-am dori sa limitam cumparaturile, articolele vestimentare de pe piata ne fac cu ochiul, trendurile se schimba, iar modelele tot mai frumoase si mai colorate parca ar vrea si ele in garderoba noastra. 

Insa cum facem sa impacam atat pasiunea pentru moda, cat si bugetul pe care il alocam luna de luna articolelor vestimentare pentru noapte? Simplu! Acum exista pijamale de dama din satin ieftine. Confortabile si elegante, acestea iti ofera tinuta perfecta pentru stat in casa cat bati din palme si iti permit sa te bucuri de zilele in care vrei sa fii feminina si sexy fara prea mult efort. 
 
Iata cele mai cautate modele de pijamale de dama din satin ieftine!

Toamna se poarta pijamalele de dama din satin lungi!

pijama dama satin lunga


Incet, incet, sezonul rece isi intra in drepturi, prin urmare va trebui sa adaptezi garderoba la temperaturile ceva mai scazute. Chiar daca in interior termometrul arata ceva mai multe grade fata de exterior, e indicat sa porti pijamale cu maneca lunga si pantaloni lungi, asta daca iti doresti sa te bucuri de confort termic sporit. 

Insa asta nu inseamna ca trebuie sa te infofolesti din cap pana in picioare cand dormi sau cand iti petreci timpul liber pe canapea, in fata televizorului. Nu renunta la feminitate si poarta pijamale de dama din satin lungi! Pe langa faptul ca iti ofera posibilitatea de a face tranzitia de la vara la toamna, acestea sunt perfecte pentru un look senzual, elegant si, totodata, practic. 

TOP pijamale de dama din bumbac ieftine - Pret de la 42.49 lei

pijamale dama bumbac ieftine


In ultima perioada, majoritatea femeilor au luat cu asalt magazinele in cautarea celor mai frumoase si confortabile pijamale de dama. E drept, stam mai mult acasa acum, tocmai de aceea trebuie sa redefinim confortul de weekend si sa-l inlocuim cu o stare de bine permanenta.

Daca si tie iti place sa ai sertarele pline cu pijamale, dintr-un material care niciodata nu te va dezamagi, mai exact bumbacul, iata cum ai putea sa faci sa ai cat mai multe: alege pijamale de dama din bumbac ieftine! 

Pe langa faptul ca vei gasi o varietate de modele in culori cat mai atragatoare, pijamalele de dama din bumbac ieftine te vor asigura ca ai parte de buna dispozitie pe toata durata timpului pe care il petreci in casa! Mai mult, pretul lor nici nu iti va afecta bugetul. 
 
Iata care sunt cele mai cautate modele de pijamale de dama din bumbac ieftine! 

Cele mai rafinate pijamale de dama din dantela sunt aici!

pijamale dama dantela


Daca pana acum obisnuiai sa pastrezi toate articolele vestimentare din dantela intr-un colt ferit, special pentru evenimente si iesiri in oras seara, afla ca acest material poate fi purtat si in casa, la pijamale. 

Pijamalele nu mai sunt de multa vreme un simplu accesoriu de dormit, ci fac parte din rutina noastra vestimentara si au devenit, in ultimul timp, haine comode si sic de stat in casa.

Asadar, esti pregatita sa descoperi selectia mea de modele?
 
Iata care sunt cele mai frumoase pijamale de dama din dantela!
 
Stil

Aminteste-ti de copilarie cu aceste pijamale de dama haioase!

pijamale dama haioase


In viata oricarei femei, exista atat momente in care isi doreste sa fie eleganta, cat si momente in care vrea sa isi aminteasca de copilarie prin hainele pe care le poarta.  

Pentru acele momente in care pur si simplu nu ai chef sa fii o diva imbracata in satin din cap pana in picioare, alege modele de pijamale dama confortabile, colorate, care transmit un mesaj si iti ofera o stare de bine de neegalat. 

Am selectat pentru tine cele mai interesante modele de pijamale dama haioase care sigur te vor face sa zambesti! 

Pijamaua salopeta de dama a revenit in trend! Alege din zeci de modele!

pijama salopeta dama


Se spune ca statul in casa timp indelungat ii face pe oameni sa se plictiseasca. Insa cum ar putea femeile sa se plictiseasca atunci cand au atatea modele de pijamale de purtat? Spre exemplu, pijamaua salopeta de dama a revenit in trend. Prin urmare trebuie neaparat sa te asiguri ca ai cele mai frumoase modele la tine in garderoba! 
 
Am ales cateva pentru tine, astfel incat sa iti gasesti cea mai frumoasa pijama intreaga de dama! 

Alunga plictiseala cu aceste pijamale elegante superbe!

pijamale dama elegante


Cine spune ca nu poti fi eleganta chiar si in pijamale? Acasa la tine ai voie sa porti orice iti doresti, cu atat mai mult o pereche de pijamale elegante care sa te faca sa te simti bine pe parcursul zilei si care sa iti ofere un confort sporit pe timpul noptii. 

Mereu ai nevoie de "tinute" noi, asa ca, daca vrei sa iti hranesti pasiunea pentru rafinament si frumusete, ai gasit ceea ce cautai. Aceste pijamale elegante iti vor insufla o stare de bine si te vor ajuta sa gasesti echilibrul perfect intre a te simti sexy si a purta ceva lejer si comod. 
 
Iata modelele de pijamale elegante care pe mine m-au cucerit! 

Ai nevoie de un set de pijamale de dama? Vezi aici top modele

set pijamale dama


Daca esti o persoana organizata, careia ii place sa aiba intotdeauna totul pus la punct, cu siguranta cauti articole de homewear si pijamale dama la set. Pe langa faptul ca scapi de grija asortarii, un set de pijamale de dama iti permite sa iti faci ordine in dulap mai usor, pentru ca stii cine si cu ce se potriveste.

Unde mai pui ca un set de pijamale dama poate fi si un cadou perfect pentru sora, mama sau cea mai buna prietena? 

Iata care sunt modelele mele preferate!

Femeile voluptuoase pot fi sexy in pijamale de dama XXL!

pijamale dama xxl


Sa fim sincere, nu toate avem masurile 90-60-90 si nici toate reprezentantele sexului frumos nu poarta masura 34. Daca ar fi sa ne luam dupa asa-zisele "tendinte", cu siguranta ar trebui sa facem sacrificii enorme si tot nu ar fi suficient pentru a arata ca modelele de pe podiumuri. 

Acelasi lucru este valabil nu doar pentru vestimentatia de strada, ci si pentru hainele cu care stai in casa, mai exact cu pijamalele de dama. Asadar, daca esti mai plinuta sau ai o silueta cu forme, nu trebuie sa te feresti de masura XXL. Aceasta iti va oferi confortul de care ai nevoie in fiecare zi, fiind lejera si comoda.
 
Anotimp

Uita de frig cu aceste pijamale de dama pufoase!

pijamale dama pufoase


Cu siguranta sunt momente in care parca ai vrea sa imbratisezi ursuletul de plus din copilarie si sa simti atingerea delicata si pufoasa a lui. Acum o poti face cu ajutorul unor pijamale de dama pufoase. 

Realizate din materiale calduroase si de inalta calitate, aceste articole de lenjerie de noapte iti vor oferi confortul suprem de altadata. 

Cata vreme stai in casa, asigura-te ca porti tot ce e mai confortabil si mai pufos si te vei simti incredibil de bine!

Aceste pijamale pufoase iti vor inveli trupul intr-o aura de delicatete si te vor rasfata cu textura lor moale. Poarta-le si vei simti ca plutesti pe un norisor pufos atat in timpul zilei, cand parca simti nevoia sa lenevesti din cand in cand, cat mai ales seara, inainte sa adormi. 

Viata in pijamale de dama scurte e mai frumoasa!

pijamale dama scurte


Daca iubesti caldura, soarele si zilele de vara, cu siguranta esti genul de persoana care prefera pijamalele de dama scurte. Realizate din materiale fine si placute la atingere, acestea parca au fost create special pentru a oferi mai multa libertate femeilor care isi doresc sa se simta confortabil in orice moment. 

Pe langa lejeritatea cu care le vei purta, gandeste-te la cat de mult te va admira partenerul tau cand te va vedea imbracata in aceste articole sexy. Indrazneste sa lasi mai multa piele la vedere si uita de inhibitii in intimitatea caminului tau. 
 
Aceste modele de pijamale de dama scurte iti vor face viata mai frumoasa! 

Esti friguroasa? Alege o pijama intreaga de dama ca sa iti fie cald!

pijamale intregi dama


In sezonul rece, parca ai nevoie de pijamale care sa te incalzeasca cu totul, astfel incat sa nu simti nici macar urma de frig pe pielea ta. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa te infofolesti cu multe paturi pe deasupra sau cu un halat mare si greu, care sa te incomodeze atunci cand te relaxezi.

Daca vrei sa uiti de griji si de frigul de afara, mizeaza pe o pijama intreaga de dama. 

Numit si combinezon, acest articol vestimentar este esential toamna si iarna, atunci cand parca vrei sa te "imbratiseze" ceva pufos, moale si placut la atingere. 

Iata care sunt cele mai noi modele si descopera de ce avantaje te vei bucura daca vei alege sa porti o pijama intreaga de dama!

Experimenteaza confortul suprem cu aceste pijamale dama de iarna!

pijamale dama iarna


A mai ramas foarte putin timp pana cand iarna isi va intra serios in drepturi, tocmai de aceea ar trebui sa te pregatesti cum se cuvine pentru momentele "calduroase" petrecute in casa. Daca iti place sa te imbraci cat mai confortabil atunci cand fie lucrezi de acasa, fie te bucuri de timpul tau liber in pat, la televizor, asigura-te ca ai in dulap pijamale dama de iarna. 

Comode, pufoase, colorate si extrem de confortabile, acestea se vor potrivi perfect in orice moment si le vei putea purta zile la rand, fara sa se uzeze. Accesorizeaza-le cu o cana de ciocolata calda si multa voie buna si raiul tau se va numi "acasa". 

Te vei indragosti de aceste pijamale de dama de vara lejere!

pijamale dama vara


La tine in casa si mai ales la tine in pat te poti simti ca in vacanta. Alege pijamale dama de vara si sigur te vei bucura de confort si lejeritate. 

Unde mai pui ca si partenerul s-ar putea sa fie mai fericit cu mai multa piele la vedere? 
 
Iata ce pijamale dama de vara se numara printre cele mai cautate! 

Cauti pijamale groase de dama? Descopera cele mai interesante modele!

pijamale groase dama


Daca esti o persoana mai friguroasa de fel, cu siguranta ai inceput deja cautarile pentru noile modele de pijamale groase de dama. 

Nu e nimic rau in a avea grija de felul in care te simti atunci cand dormi sau cand iti petreci timpul in casa, ci din contra, este foarte important sa ai grija de tine si de sanatatea ta. 

Cu atat mai mult in aceasta perioada, cand racelile sunt peste tot, asigura-te ca iti este caldut si bine. 

Am selectat pentru tine cele mai frumoase modele, astfel incat sa nu mai fii nevoita sa petreci timp pretios in cautarea pijamalelor perfecte.

Sursa imagine: aruelle.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu